Karch Kiraly- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Етническа принадлежност, Съпруга, Височина, Кариера

Крал Карч е бивш американски волейболист, треньор и говорител, който беше ключов член на националния отбор на Съединените щати, който спечели златни медали на Олимпийските игри през 1984 и 1988 г. Той спечели още един златен медал на Олимпийските игри през 1996 г., първите, които включват плажен волейбол. Той стана първият играч (мъж или жена), спечелил златни олимпийски медали както в закрит, така и в плажен волейбол. Той е настоящият старши треньор на женския национален отбор по волейбол на Съединените щати и ги води до първия им златен медал на Олимпийските игри в Токио през 2020 г. Той имаше унгарския прякор Karcsi (произнася се Karch-ee) като дете, което съответства на унгарското име Karoly за Чарлз. По-късно, в UCLA, той е известен като Karch.

Бързи факти

Празнувано име Крал Карч
Възраст 61 години
Псевдоним Karch
Рождено име Чарлз Фредерик Кинг
Рождена дата 1960-11-03
Пол Мъжки
Професия Волейболист
Място на раждане Джаксън, Мичиган
Родена нация елен
Националност американски
Етническа принадлежност Американско-бял
Хороскоп Скорпион
Религия Кристиян
баща Ласло Кирали
Майка Антоанета Кирали
Братя и сестри две
Сестри 2; Кати и Кристи Кирали
Гимназия Гимназия Санта Барбара
университет UCLA
Награди Награда за изключителни постижения на AVP и други
Семейно положение Женен
Съпруга Джана
деца две
са Кристиян и Кори
Сексуална ориентация Направо
Нетна стойност 2 милиона долара
Източник на богатство Треньорска кариера
Височина 6 фута 2 инча или 1,88 m
Тегло 205 фунта или 93 кг

Биография на Карч Кирали

Карч Кирали е роден на 3 ноември 1960 г , в Будапеща, Унгария. Родното му място е Джаксън, Мичиган, САЩ, а родният му град е Санта Барбара, Калифорния. Чарлз Фредерик Кирали е неговото собствено име. Той е американец по националност и американо-бял по етническа принадлежност. Неговият етнос е бял. Неговият хороскопски знак е Скорпион и той изповядва християнството. Баща му Ласло Кирали и майка му Антоанета Кирали го раждат. Баща му беше член на юношеския национален отбор по волейбол на Унгария. Той също има две сестри, Кати и Кристи Кирали. През 2020 г. той отпразнува своя 60-ти рожден ден. Кирали започва да играе волейбол на шестгодишна възраст, а на единадесет се състезава в първото си състезание по плажен волейбол заедно с баща си.

Кирали получава образованието си в гимназията Санта Барбара, където е член на отбора по волейбол на момчетата. Кирали е поканен да се присъедини към юношеския национален отбор по време на гимназията, където се състезава три години. През 1978 г. той посещава UCLA, където специализира биохимия и е член на Lambda Chi Alpha Epsilon Sigma Chapter.По време на последната си година той добави още една титла към автобиографията си в колежа. През неговите четири години Бруинс бяха 123–5, с титли през 1979, 1981 и 1982. Те бяха непобедени и през сезоните 1979 и 1982. През всичките четири години той беше All-American и беше обявен за най-забележителния играч на турнира по волейбол на NCAA през 1981 и 1982 г. Завършва UCLA с бакалавърска степен по биохимия с общ среден успех 3,55 през юни 1983 г. През 1992 г. той беше въведен в Залата на славата на UCLA и фланелката му беше оттеглена през 1993 г.

Карч Кирали Височина, Тегло

Карч Кирали е смел млад мъж. Той е висок 6 фута 2 инча (1,88 м). Неговото балансирано телесно тегло е 205 паунда (93 кг). Неговите допълнителни телесни мерки, като размер на гърдите, размер на талията, размер на бицепса и други, все още не са известни. Като цяло има здрава фигура и чаровно отношение.

 Крал Карч

Kiraly Karch (Източник: Pinterest)

кариера

 • Karch Kiraly е „най-печелившият“ играч в историята на спорта, има дълга кариера в професионалната плажна верига и печели 148 турнира през цялата си кариера.
 • Кирали се състезава до средата на 40-те си години.
 • През 1992 г. той изоставя кариерата си на закрито и се завръща в Съединените щати, за да играе постоянно плажен волейбол в турнето на AVP.
 • Kiraly се завърна на Олимпиадата през 1996 г., състезавайки се по плажен волейбол с партньора си Steffes.
 • Той спечели 148 професионални шампионата по плажен волейбол, 74 от които сподели със Стеф.
 • Почти в хода на плажната си кариера той спечели над милиона от наградни фондове и спечели много повече от одобрения.
 • Карч Кирали обучаваше двамата си сина в епископската гимназия на Св. Маргарет.
 • Като помощник-треньор при Хю Маккучън, той помогна на отбора да спечели сребро на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.
 • През 2012 г. той беше назначен за главен треньор на женския волейболен отбор на САЩ за Олимпийските игри в Рио през 2016 г.
 • Той изведе женския национален отбор на Световното първенство на FIVB, където те победиха Китай. Кирали е четвъртият индивид, спечелил златен медал от Световно първенство като играч и треньор през октомври 2014 г.
 • Той изведе жените на САЩ до бронзов медал, което го прави четвъртият играч, печелил медали като играч и треньор в Рио.
 • На 8 август 2021 г., по време на Олимпиадата през 2020 г. в Токио, Япония, той изведе жените на САЩ до златен медал, като стана едва вторият играч, който го направи след китайката Ланг Пинг.

Статус на връзка с Карч Кирали

Карч Кирали е женен за Джана. Двойката има две деца, двама сина на име Кристиян и Кори. Джана и Карч се подкрепят и са отдадени един на друг. В момента Карч Кирали живее със съпругата и децата си в Хебър Сити, Юта.

Нетната стойност на Karch Kiraly

Karch Kiraly е волейболист, треньор и коментатор с приблизителна нетна стойност от милиона към 2022 г. Той е спечелил близо милиона от наградни фондове и много повече от одобрения. Треньорската му кариера е основният му източник на богатство. Подробностите около обезщетението му все още се уточняват.

Любопитни факти

 • Карч Кирали беше ключов член на националния отбор на Съединените щати, който спечели златни медали на Олимпийските игри през 1984 г. и 1988 г. през 1980 г.
 • Той е настоящият старши треньор на женския национален отбор по волейбол на Съединените щати и ги води до първия им златен медал на Олимпийските игри в Токио през 2020 г.
 • Карч стана първият играч (мъж или жена), спечелил златни олимпийски медали в зала и плажен волейбол.
 • Чарлз Фредерик Кирали е неговото собствено име.

Популярни Публикации