Джеф Бриджис заяви, че е бил на ръба на смъртта, борейки се с Covid и рак

Джеф Бриджис , американски актьор, каза, че заразяването с COVID-19 по време на лечение за рак го е поставило много близо до смъртта.

В интервю за People 72-годишният актьор разказа за здравословните си проблеми през предходната година и половина. Актьорът от Големия Лебовски беше диагностициран с COVID през януари 2021 г., преди имунизациите да станат достъпни за цялото население. С вече увредена имунна система и силен дискомфорт, актьорът беше хоспитализиран в продължение на пет месеца и често се нуждаеше от допълнителен кислород.

Бях на ръба на смъртта. „Джеф, трябва да се бориш“, продължаваха да ме убеждават лекарите. Ти не се биеш.“ Бях готов да се откажа. Бях готов да тръгна. Играех си със собствената си смъртност. Нямах никакви защити. Химиотерапията постига точно това: изтощава имунната ви система. Нямах с какво да се боря. COVID направи рака ми да изглежда незначителен. Джеф Бриджис

Реконвалесцентната плазма, лечение, което използва плазма от донори, които са се възстановили от COVID-19 и имат антитела срещу вируса, се използва успешно от медицинския екип на актьора. Той заяви, че мостовете постепенно възвръщат силата и увереността.

Джеф Бриджис потвърди, че има рак през 2020 г.

Джеф Бриджис първоначално разкри диагнозата си рак през октомври 2020 г., когато обяви в Twitter, че има лимфом, злокачествено заболяване на лимфната система.

Както би казал Пича, New S**T се появи. Въпреки че е ужасно състояние, аз съм късметлия с превъзходен екип от специалисти и благоприятна прогноза.

 Джеф Бриджис

Бриджис обяви, че ракът му е в ремисия от септември 2021 г., твърдейки, че туморът му с размери 9 x 12 инча се е смалил до размера на мрамор в публикация в блога на своя уебсайт.

Covid наистина ме удари, но сега съм два пъти ваксиниран и се чувствам много по-добре.

Джеф Бриджис изрази вълнение от завръщането си към предстоящата драма The Old Man в последното си интервю.

Кой казва: „Бих искал малко рак и доза COVID?“ Но способността ми да приемам и предлагам любов беше просто подобрена. Всичко беше издигнато на най-високо ниво.

The Old Man, криминален сериал на FX, базиран на едноименния трилър на Томас Пери от 2017 г., с участието на Бриджис в ролята на Дан Чейс, бивш служител на ЦРУ, който е прекарал десетилетия живот извън мрежата, криейки се от старата си агенция. Чейс бяга от Харолд Харпър (Джон Литгоу), помощник-директор на контраразузнаването на ФБР, с когото има сложна връзка. Сериалът, в който участват още Нур Разуки, Пей Вахдат, Фаран Тахир, Иман Наземзаде и Ейми Бренеман, ще има премиера по FX на 16 юни.

Популярни Публикации