Yrma Lydya - Wiki, възраст, съпруг, височина, нетна стойност, кариера, смърт

Ирма Лидия беше известна мексиканска певица, актриса, танцьорка, модел, влиятелна социална медия и бизнесдама от Мексико Сити. Тя беше известна с невероятния си глас и мелодии. Yrma издаде няколко песни и музикални видеоклипове през цялата си кариера, включително Hablando Claro, Check en Blanco, Cantando и други.

Бързи факти

Пълно истинско име Ирма Лидия Гамбоа Хименес.
Известно име Ирма Лидия.
Дата на раждане 17 септември 2000 г. (неделя).
Дата на смъртта 23 юни 2022 г. (четвъртък).
Възраст (към момента на смъртта) 21 годишен.
Причина за смъртта Застрелян и убит.
Място на раждане Мексико Сити, Мексико.
Място на смъртта Дел Вале, Мексико Сити, Мексико.
Професия Певица, актриса, танцьорка, влиятелна личност в социалните медии, модел, изпълнителка и предприемач.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Националност мексикански.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Зодия Дева.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Кралска академия за танци.
Тегло В килограми: 50 кг
В лири: 110 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Yrma Lydya Възраст и ранен живот

Ирма е родена на 17 септември 2000 г., i в добре установено семейство. Тя беше от Мексико Сити, Мексико. Yrma Lydya беше на 21 години, когато почина на 23 юни 2022 г. според рождената си дата. Тя беше талантлива вокалистка и танцьорка. Според Wikipedia тя започва професионално обучение по класически балет в Кралската академия по танци, когато е на шест години. Освен това Лидия е учила пеене и актьорско майсторство. Завършила е престижна мексиканска институция. След това тя започва да се концентрира върху певческата си кариера.

Yrma Lydya Височина и тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Yrma Lydya е висока 5 фута 6 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Ирма Лидия

Yrma Lydya Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Yrma Lydya? Певческият талант на Лидия й осигури комфортен живот. Тя също печелеше пари, като изпълняваше на живо. Нетното състояние на Yrma Lydya се оценява на между и милиона (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Yrma беше професионален вокалист. Освен това е свирила на живо на редица музикални фестивали и семинари. Лидия също има издадени няколко песни и музикални албума. Hablando Claro, Puerto de Ilusión, Check en Blanco, Verdad Que Duele и други песни са сред най-известните й.

Тя стартира собствен канал в YouTube, който има 5,04 хиляди последователи. Yrma също качи музикални видеоклипове в своя акаунт в YouTube. Лидия беше не само вокалист, но и актьор и танцьор. Тя също се появи в градския театър Esperanza Iris. Лидия също се появява в Channel 11 Children като водеща на шоуто T-reto. Yrma насочи усилията си най-вече към певческата си професия.

Смърт

Yrma Lydya (мексиканска певица) беше застреляна и убита в ресторант от съпруга си, Jes Hernández Alcocer (79). Според слуховете тя е починала на 23 юни 2022 г. Според сведенията нейният съпруг, адвокат, е прострелял Лидия три пъти. Полицията е задържала съпруга на Ирма, според източници. Според страницата на Лидия в Wikipedia тя е била жертва на убийство на жена. Много известни певци и музиканти отдадоха своята почит към нея.

Yrma Lydya Съпруг и брак

С кого се среща Yrma Lydya? През 2021 г. Yrma се омъжи за съпруга си. Името на съпруга й, според сметки, е Хесус Ернандес Алкосер и той е опитен адвокат. Според нейната статия в Wikipedia тя е подала жалба за домашно насилие в Министерството на общественото право срещу съпруга си, който я нападнал. Освен това тя твърди, че съпругът й я е нападнал с нож и се е опитал да я удави. Съпругът й я застреля и уби в ресторант на 23 юни 2022 г. Срещу Yrma беше извършено убийство на жена.

Популярни Публикации