Snoh Aaalegra- Нетна стойност, Wiki възраст, етническа принадлежност, височина, гадже

Снох Ааалегра е шведска певица и автор на песни, известна най-вече със своята поп музика. Тя е отдаден човек, който описва себе си като перфекционист. Тя е изпяла няколко сингъла, EP-та и албуми с джаз и мейнстрийм музика.

Бързи факти

Пълно истинско име Snoh Sheri Nowrozi
Име Снох Ааалегра
Псевдоним Сно, Шери
Популярни за Пеене и писане на песни
Възраст (към 2022 г.) 34 години.
Професия певица
Дата на раждане 13 септември 1987 г. (неделя)
Място на раждане Упсала, Швеция
Сегашен адрес Упсала, Швеция
образование Завършвам
Име на училище Местна гимназия
университет Държавен университет
Нетна стойност 10 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Немски
Религия християнството
Зодия зодия Дева
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Snoh Aaalegra Възраст и ранен живот

Сно е роден на 13 септември 1987 г на домакинство наполовина швед и наполовина фарси в Упсала, Швеция. Тя беше на две години, когато родителите й се разведоха и тя страдаше в резултат на това. Баща й изоставя майка й, когато тя е била малко дете. След това тя прекарва цялото си детство с майка си и роднините на майка си, включително лели, чичовци и братовчеди. Тя знаеше, че иска да бъде художник още от дете. Когато беше в училище, тя беше подложена на много тормоз.

По-късно, когато е на 13, тя започва гимназия в Стокхолм. Започва обучението си в Стокхолм, защото иска да продължи музикална кариера, а през уикендите хващаше влака, за да записва песните си. Тя се интересува от музика и пеене в ранна възраст, но никога не е говорила за опита си в колежа или къде е получила дипломата си.Височина и тегло на Snoh ​​Aaalegra

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Snoh Aaalegra е висок 5 фута 10 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Снох Ааалегра

Снох Ааалегра

Snoh Aaalegra Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Snoh ​​Aaalegra? Aaalegra, момиче, което започва да цени музиката на седемгодишна възраст и започва да създава песни на деветгодишна възраст, е натрупала значителна нетна стойност. Сега тя има нетна стойност от 10 милиона долара. Всичко, което е натрупала в резултат на професията си на певица и текстописец. Всяка нейна песен е останала известна сред меломаните.

кариера

Детето, което започва да пише песни на деветгодишна възраст, започва световната си кариера през 2013 г. Тя каза в лично интервю, че е започнала да създава свои песни на деветгодишна възраст с подкрепата на майка си. По това време тя беше научила само шведски и фарси и впоследствие започна да учи английски. И когато беше на 13 години, тя сключи договор за разработка със Sony ATV в Швеция и беше много щастлива. Когато Sony и BMI се обединиха, нейният екип, с който беше подписана, беше уволнен и Snoh ​​имаше време да преследва други интереси. Впоследствие тя започва да моделира отстрани чрез агенция, управлявана от познат на майка й по това време.

По-късно, с помощта на братовчед си Пуреза Уилсън, тя се премества в Лос Анджелис, за да започне успешната си певческа кариера. След това Purreza Wilson й помага да установи контакти с индустрията и да работи заедно в продължение на години. Те са заедно от дълго време и никога не са поглеждали назад. Snoh започва професионалната си кариера като Sheri през 2009 г., а първата й песен Hit and Run е издадена на 16 февруари 2009 г. Sheri продължава да издава няколко песни и албума под нейното име. Въпреки това през 2014 г. тя отново дебютира под името Snoh ​​Aaalegra и удиви почитателите си с албума си Nobody’s Smiling.

Освен това, нейният албум Temporary Highs in Violet Skies беше публикуван на 9 юли 2021 г. Тя е номинирана и печели признания през цялата си кариера. Тя получи наградата Skap през 2019 г. и музикалната награда Soul Train през 2020 г. Току-що беше номинирана за две награди Грами за албумите си Lost You и Temporary Highs in the Violet Skies.

Snoh Aaalegra Гадже и срещи

С кого се среща Snoh ​​Aaalegra? Снох разкри семейното си положение като неомъжена и необвързана. Въпреки това, тя добави някои имена към своите любовни дневници, които оставиха последователите й без думи. Говореше се, че Сно се среща с Майкъл Б. Джордан по-рано тази година. Майкъл Б. Джордан е известен американски актьор и продуцент. Музикалното видео на песента Whoa на Snoh ​​от 2019 г. представи влюбен образ на двамата. След това мнозина спекулираха, че се срещат, но Майкъл бързо развенча слуховете за романтика, като обвърза връзката си с множество други звездни актриси.

През август 2021 г. Снох отново стана обект на медийни спекулации, когато се разпространиха съобщения, че тя се среща с Джо Бъдън, американска медийна личност и бивш рапър. На 28 август 2021 г. тяхна снимка става популярна в интернет, като Budden изглежда се свързва и мърмори нещо на Snoh. По-късно Снох бързо сложи край на обвиненията, като описа връзката им в Twitter и заяви, че между тях няма нищо.

Популярни Публикации