Razane Jammal- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Разан Джамал е известен модел и актриса от Бейрут, Ливан. Работи в развлекателния сектор от 2010 г. Разан започва кариерата си като модел и след това натрупва богат актьорски опит. По-късно става известна като актьор. В момента Разен е най-известна с ролите си във филми като Жестоко лято, Лошо бръмчене и други.

Бързи факти

Пълно истинско име Разан Джамал
Псевдоним сън
Възраст (към 2022 г.) 35 години
Популярни за Появява се във филма на Netflix The Sandman
Дата на раждане 7 август 1987 г
образование Завършвам
Професия Актриса и модел
Училище Местно училище в нейния роден град
Място на раждане Beirut, Lebanon.
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност ,20 милиона USD (приблизително)
Националност Ливански.
Етническа принадлежност британско-ливански (арабски)
Езици английски, френски, испански
Зодия Лео
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг

Възраст и ранен живот на Razane Jammal

Разан Джамал е родена в Бейрут, Ливан на 7 август 1987 г. Докато гледа телевизия, тя беше на шест години и мечтаеше да бъде артистка. Тя започва да се интересува от моделиране на 15-годишна възраст след участие в регионални кампании в Близкия изток.

Тя не уточнява кое училище е посещавала за четене, но посочи къде е получила обучението си. Джамал е преминал обучение по актьорско майсторство в Ливанския американски университет, Нюйоркската филмова академия, Лятното училище на Шекспир, Театър Шекспир Глоуб, Кралската академия за драматични изкуства и още няколко институции. Razane се премести в Лондон, когато беше на 18 години и продължи да прави своя актьорски дебют през 2009 г.Височина и тегло на Razane Jammal

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Разан Джамал е висок 5 фута 7 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има сини очи.

  Разан Джамал

Razane Jammal Net Worth

Колко е нетната стойност на Razane Jammal? Нетната й стойност е изключителна, тъй като тя е натрупала всичко чрез своите актьорски и моделски усилия. Нетното състояние на Razane се е увеличило до 2,20 милиона долара. Нейният екстравагантен начин на живот може да се види в нейната емисия в Instagram, където тя често публикува снимки на новия си дизайнерски тоалет, козметични продукти и други луксозни артикули.

кариера

Razane Jammal започва кариерата си в средата на тийнейджърските си години, когато е подписана с различни козметични, дрехи и други фирми. Тя е модел дълго време, преди да подпише първия си филмов договор с Карлос през 2009 г. Дебютният й филм е издаден през 2010 г.

Разан се появява в късометражния филм на Кание Уест „Жестоко лято“ през 2012 г. Филмът й има своя световен дебют на филмовия фестивал в Кан. След това, през 2014 г., нейният филм A Walk Among the Tombstones й донесе световно признание. Разан направи телевизионния си дебют заедно с кариерата си във филми. Нейната дебютна телевизионна програма беше embratoriyet Meen, която беше излъчена през 2014 г. Razene привлича публиката като актьор от почти десетилетие. И днес, през 2022 г., нейният филм „Пясъчният човек“ е популярен сред младите хора. Разне е добре позната в арабския свят с ролята си на Маги Макалеб в първия арабски оригинален сериал на Netflix, Паранормално (2020).

Разан Джамал Гадже и запознанства

С кого се среща Разан Джамал? Открихме, че Разан Джамал не е омъжена и живее живота си блажено сама, след като проучихме любовния й живот. Не успяхме да намерим информация за романтичния й живот в нейния Instagram. Работила е с много красиви мъже, но няма романтична връзка с никого. Вярваме, че Разен не иска да започне любовен живот точно сега, тъй като иска да бъде успешна в Холивуд като много други знаменитости.

Популярни Публикации