Дарън Макфадън- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, етническа принадлежност, височина

Бек бегач по американски футбол Дарън Макфадън вече е пенсионер. Той стана известен, когато участва в колежански футбол за Арканзас Разорбекс. Дарън имаше късмет в проекта за НФЛ през 2008 г., когато беше избран в четвъртия кръг и се присъедини към Оукланд Рейдърс.

Бързи факти

Празнувано име: Дарън Макфадън
Истинско име/пълно име: Дарън Макфадън
Пол: Мъжки
Възраст: 34 години
Рождена дата: 27 август 1987 г
Родно място: Литъл Рок, Арканзас
националност: американски
Височина: 6 фута и 1 инч
Тегло: 100 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): Да (три деца)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Дарън Макфадън гей ли е? НЕ
Професия: Футболист
Заплата: N/A
Нетна стойност 25 милиона долара

Биография на Дарън Макфадън

Дарън Макфадън е роден на 27 август 1987 г. в Литъл Рок, Арканзас. Той посети Мини Мохамед и Гралон Макфадън. От 12, той беше 10-ото родено дете.

Дарън Макфадън се записва в гимназията Oak Grove в Норт Литъл Рок, за да продължи обучението си. Дарън Макфадън, легенда на три спорта в гимназията, беше отличен в бейзбола, футбола и леката атлетика. Дарън Макфадън играеше различни роли във футбола, въпреки че основната му позиция беше като заден бегач. Дарън не пропуска състезания по лека атлетика. Участва в състезания за спринтьори. Той успя да изчисти 100-метрово бягане в едно от състезанията за под 10,8 секунди.Не беше пренебрегнато колко добър беше Дарън във футбола. Когато получава стипендия за университета в Арканзас, късметът е на негова страна. Дарън Макфадън беше бек бегач на Арканзас Разорбек за отбора на Хюстън Нът от 2005 до 2008 г.

  Възраст на Дарън Макфадън

Възраст на Дарън Макфадън

Дарън Макфадън Възраст, височина, тегло

Дарън Макфадън е роден на 27 август 1987 г.; Той е на 34 години към 2022 г. Висок е 6 фута и 1 инч и тежи 100 килограма.

кариера

Дарън Макфадън получава спортна стипендия, за да посещава университета в Арканзас веднага след като завърши гимназия. Darren McFadden участва в много турнири, докато беше студент и спечели множество награди, включително наградата Doak Walker, която той беше първият второкурсник, получил.

След като завърши студентската си кариера, Макфадън стана най-великият играч на своето училище за всички времена. Той на практика държи рекордите за бързане. Макфадън е смятан за един от най-великите футболисти в историята на Арканзас Разорбекс. Започва да се занимава професионално с футбол през 2008 г.

Когато Oakland Riders бяха избрани в проекта на NFL, Darren McFadden започна да играе за тях на позиция четири. По-късно той се ангажира с четиригодишно сътрудничество, което продължава от 2007 до 2014 г. На следващата година, след изтичането на споразумението, Дарън се съгласи на двугодишна връзка с Dallas Cowboys (2015). На заместника на Демарко, който беше напуснал отбора, беше предложен договор на стойност ,85 и бонус от 0 000.

Дарън Макфадън избра да удължи договора си, защото смяташе Каубоите за семейство.

Дарън Макфадън реши да прекрати кариерата си и да се посвети на други начинания, след като осъзна колко много е допринесъл за футболната индустрия.

Награди и постижения

Благодарение на усилията си във футбола, Дарън Макфадън спечели отличия като наградата Walter Camp Играч на годината през 2007 г. и наградите Doak Walker през 2006 и 2007 г.

Нетната стойност на Дарън Макфадън през 2022 г

Дарън Макфадън се смята, че струва над 25 милиона долара към октомври 2022 г. Дарън е получавал заплата от 1 милион долара, докато е бил член на клуба Cowboys. Той продаде къща за 000 през 2017 г.

Успешната кариера и упоритата работа донесоха успех на Дарън Макфадън. Darren McFadden продължи по пътя, след като осъзна уменията си и видя светлината в края на тунела.

Съпруга на Дарън Макфадън, брак

През юни 2016г. Дарън Макфадън оплака се на Майкъл Вик, неговия дългогодишен мениджър. Дарън Макфадън подаде жалбата си пред съда на Съединените щати за Източния окръг на Арканзас, за да получи справедливост. Вик беше обвинен в измама на Макфадън с огромни суми пари и злоупотреба с останалите средства. Освен това той спомена 3 милиона долара, които счупиха стената в името на управлението на биткойн бизнес.

Майк Конли, пенсиониран полеви спортист и спортен агент, беше обвинен от KARK-TV в края на декември 2007 г., че е купил Cadillac Escalade за McFadden. Смята се, че това е застрашило статута на McFadden като развлекателен играч за 2008 Cotton Bowl Classic. След като получи много негативна реакция от медиите, KARK по-късно оттегли претенциите си срещу Conley и се извини. По-късно, през 2008 г., Electronic Arts обяви, че McFadden ще служи като корицата на спортиста за NCAA Football 09 на Xbox 360.

Пет деца са родени от Дарън Макфадън, но те са от различни жени. Дарън Макфадън в момента е необвързан мъж. Твърди се, че се е срещал с Риана, според слуховете.

Популярни Публикации