Коя е Кийра Найтли? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност, височина

на Кийра Найтли истинското име Кийра Кристина Найтли е добре известно. Когато беше много малка, тази английска актриса започна да играе. Тя спечели значително признание, когато се появи в известния филм Bend It Like Beckham през 2002 г. След като се появи в Карибски пирати, славата й достигна международно ниво.

Бързи факти

Празнувано име: Кийра Найтли
Истинско име/пълно име: Кийра Кристина Найтли, OBE
Пол: Женски пол
Възраст: 37 години
Рождена дата: 26 март 1985 г
Родно място: Тедингтън, Обединеното кралство
националност: Британски английски
Височина: 1,7 м
Тегло: 54 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга
(Име):
Джеймс Райтън (м. 2013)
деца: Да (Еди Найтли Райтън)
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: английска актриса
Нетно състояние през 2022 г.: 70 милиона долара

Биография на Кийра Найтли

Кийра Кристина Найтли е роден на 26 март 1985 г.; Тя е родена в Тедингтън, Лондон, Англия. Уил Найтли и Шарман Макдоналд, които и двамата са работили като актьори в театъра, са нейни родители. Майката и бащата на Кийра са от шотландско и английско потекло. Шарман възнамеряваше да нарече бебето си Кира, но го изписа неправилно, докато регистрираше Кейрай. Тя е отгледана заедно с Калеб, нейния по-голям брат. След като актьорската й кариера приключи, майка й започна да пише пиеси.

Тъй като тя запозна децата си с актьорството в много ранна възраст и дори осигури агент на Кийра, когато беше само на три, се смята, че Макдоналд е оказал значително влияние върху младата актриса. Тя се записва в Teddington School и Stanley Junior School. На Найтли е поставена диагноза дислексия и ADHD, когато е била на шест години. Когато беше на единадесет, тя се възстанови благодарение на подкрепата на цялото си семейство. Кийра започва кариерата си като изпълнител на тази млада възраст в близки продуцентски фирми.  Възрастта на Кийра Найтли

Кийра Найтли

Възраст, височина, тегло на Кийра Найтли

Кийра Найтли , който е роден на 26 март 1985 г., ще бъде на 37 години на 11 юли 2022 г., текущата дата. Тя е висока 1,7 метра и тежи 54 килограма.

кариера

Когато Кийра беше на шест, тя успя да си осигури представителство и започна да се появява в скромни телевизионни сериали и реклами. Тя се появява на Royal Celebration през 1993 г. Изпълнението на Кийра в A Village Affair, Oliver Twist, Innocent Lies, Coming Home, Star Wars и други филми правят следващата година фантастична за нея. Princess of Thieves, продукция на Walt Disney от 2001 г., я включва като главен герой. По-късно тя имаше множество изяви във филми, включително The Treasure Seekers, The Hole, Miniseries и Pure с течение на годините.

Кийра се срещна с известни личности като Ник Хам, Ханс Матесън, Моли Паркър, Хари Идън и други, след като се появи в различни филми. Тя се бори години наред да направи значителен пробив във филмовата индустрия. През 2002 г. Кийра най-накрая направи име за себе си, когато участва в комедията Bend It Like Beckham. Милиони хора гледаха филма, който стана световен хит. Кийра имаше няколко възможности да участва в невероятни филми след популярността на този.

Награди и успехи

Една от най-добре платените актриси в Холивуд е Кийра Найтли. Тя е номинирана и печели много признания в актьорската си кариера. Тези отличия включват шест награди Teen Choice, London Film Critics Circle, Online Film Critics Society и други.

Приблизителната нетна стойност на Кийра Найтли през 2022 г

на Кийра Найтли нетната стойност е милиона към юли 2022 г. Участието на тази знаменитост в множество печеливши филми увеличи нетната й стойност. Нетната й стойност е увеличена от отличията, които е получила като признание за упоритата си работа. Всичко споменато по-горе прави кристално очевидно как Кийра успя да натрупа 60 милиона долара.

На Кийра Найтли й отне много време, за да направи значителен пробив, след като започна просто. Въпреки трудностите, тя поддържаше уверено поведение и беше готова да се изправи пред проблемите си. Тя е издигнала името си до върха с този вид характеристика.

Кийра Найтли Съпруг, брак

Дел Синът, актриса, беше обект на първата си любовна афера през 2001 г. Докато играеха в Princess of Thieves, двойката се сприятели. Те бяха заедно само две години. Тя се среща с Джейми Дорнан за първи път през 2003 г. и през следващите две години. Тя започна да се среща с Рупърт Френд след раздялата им и те останаха заедно до 2010 г. Кийра и Джеймс Райтън започнаха да се срещат през 2011 г. и на 4 май 2013 г. се ожениха.

Иди, тяхната дъщеря, се роди на 26 май 2015 г. и за двамата. Найтли е участвал в различни благотворителни инициативи. Тя е завела съдебни искове срещу Daily Mail и други хора.

Популярни Публикации