Максимилиан Дейвид Муниз- Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Максимилиан Давид Муиз е добре известно дете на американска знаменитост. Максимилиан Дейвид Муиз е син на Дженифър Лопес и Марк Антъни, бивш американски певец, актьор, танцьор и продуцент. Научете повече за Maximilian David Muñiz Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Максимилиан Муниц
Дата на раждане: 22 февруари 2008 г
Възраст: 14 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: известно дете
Държава: елен
Височина: 4 фута 10 инча (1,47 м)
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Лонг Айлънд, Ню Йорк
Националност американски
баща Марк Антъни
Майка Дженифър Лопез
Братя и сестри едно (сестра близначка: Еме Муниз)

Възраст и биография на Максимилиан Муниз

Максимилиан Давид Муиз (Макс) е роден в 00:23 сутринта на 22 февруари , 2008 г , в Лонг Айлънд, Ню Йорк. Той е част от секундата по-млад от сестра си близначка Еме Муниц. В момента е на 14 години и е зодия Риби. Освен това той също е от пуерториканско, испанско и тоно потекло. Родителите му са известни хора. В резултат на това майка му е Дженифър Лопес, известна певица, актьор и продуцент. По същия начин баща му, Марк Антъни, е пуерторикански певец, носител на награда Грами.

Дженифър, майка му, подозираше, че е бременна, докато беше в Португалия за представление. Лопес и Марк, от друга страна, си направиха три теста, за да потвърдят бременността. Когато Дженифър обяви, че очаква близнаци, всички предположиха, че е използвала инвитро оплождане. Бременността й, от друга страна, беше напълно естествена.Максимилиан Давид Муниц със семейството си (Източник: Alamy)

История на Максимилиан Мунис

Максимилиан е с една милисекунда по-млад от еднояйчната си сестра близначка Еме. Близнаците са родени с 11 минути разлика, според доклада. По същия начин се посочва, че Максимилиан е тежал 6 lbs в момента на раждането. По време на раждането си обаче той тежи само 5 килограма. както и 13 унции. В резултат на това бебетата бяха родени чрез цезарово сечение в „Университетската болница на Северния бряг“. Лопес и Марк бяха записали на видео всеки етап от бременността и раждането и бяха събрали кадрите във видео дневник.

Дженифър също призна, че е била ужасена, че децата й ще бъдат отвлечени. В резултат на това тя плати £300 000, за да наеме екип от бодигардове, които да ги държат под око. Близнаците бяха родени в луксозен родилен апартамент. Те също получиха редица скъпи подаръци, като възглавници „Baby K’tan“ и портфейли с бродирани имена върху тях.

Дейвид и Марибел са техните средни имена, съответно. Освен това името Дейвид е избрано в чест на бащата на Дженифър. В същото време Марибел беше името на сестрата на Марк, която почина от мозъчен тумор по-рано в живота си. Дженифър най-вероятно нарича своите близнаци кокосови орехи.

Близнаците имат и по-голяма полусестра на име Ариана Антъни Муиз, дъщеря на Марк и бившата му приятелка Деби Росадо. Марк и Деби също осиновиха по-големия си полубрат Алекс Чейс Мунис. Те също имат двама по-големи полубратя, Кристиан и Райън, които са синове на Марк и бившата му съпруга Даянара Торес.

Максимилиан Мунис Запознанства, връзки и афери

Това 13-годишно момче все още не е готово за среща. В резултат на това няма съмнение, че той ще намери любящ и идеален партньор за себе си в бъдеще. В момента обаче той е зает да прекарва качествено време с родителите си и да учи прилежно.

Височина, тегло и измерване на тялото на Максимилиан Муниз

Това прекрасно дете е високо 4 фута 10 инча и тежи приблизително 48 килограма. Той има чифт прекрасни кафяви очи и къса кафява коса. Въпреки това, тъй като той не е напълно пораснал, другите му измервания на тялото като гърди-талия-ханш, размер на роклята, номер на обувката и т.н. не липсват в момента. Той обаче ще расте перфектно с много любов и грижи.

Социална медия

Това малко дете в момента не е достъпно в нито един сайт на социални медии. В резултат на това родителите му може да са го предпазили от обществено внимание. Родителите му, от друга страна, често го включват в публикациите си в социалните мрежи.

Нетната стойност на Максимилиан Мунис 2022 г

Нетното състояние на Максимилиан Дейвид Мунис е около 40 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

  1. Има сестра близначка.
  2. Неговото щастливо число е 7.
  3. Обича да си играе с играчки.

Популярни Публикации