София Горшкова- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

София Горшкова е добре позната руска скачачка на дължина, инфлуенсър в социалните медии, модел и бизнесдама. Тя е добре известна в нацията с изключителните си атлетически способности. Позволете ми да добавя, че тя се е състезавала в няколко състезания за скок на дължина.

Бързи факти

Истинско име София Горшкова.
Известен като София Горшкова.
Професия Спортист по дълъг скок, влиятелен човек в социалните медии, модел и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 17 годишен.
Рождена дата 28 януари 2005 г. (петък).
Родно място Русия.
Сегашен адрес Русия.
Зодия Скорпион.
Нетна стойност 1 милион USD (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Руски.
Религия Кристиян.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

София Горшкова Възраст и ранен живот

София Горшкова е роден в Русия и израснал там. Горшкова е родена в петък, 28 януари 2005 г., според съобщенията. Тя е християнка със смесен етнически произход. София Горшкова е нейното рождено име. Тя е атлет по KMS, според страницата й в Instagram. София продължава образованието си в реномирана институция. Тя е фен на спорта от малка. В момента тя е фокусирана върху спортната си кариера, според докладите.

Височина и тегло на София Горшкова

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. София Горшкова е висока 5 фута 8 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. София Горшкова

Нетна стойност на София Горшкова

Колко е нетната стойност на София Горшкова? София и семейството й в момента живеят в Русия. Горшкова изкарва прехраната си като професионален спортист. Не само това, но тя също така прави пари чрез платени партньорства. Към октомври 2022 г. се смята, че нетното състояние на София е 1 милион долара (приблизително).

кариера

София е изключителен спортист. По време на гимназиалните си години тя започва да се концентрира върху скока на дължина. Тя отдели много време за подготовка, за да участва в състезанията по скок на дължина. Нейният резултат в скока на дължина е 5,65 на стадион „Елена Елесина“ в Челябинск (РУС) на 23 юли 2022 г., според глобалната атлетика. Участвала е и в редица турнири по скок на дължина. Тя също публикува кадри и изображения от дълъг скок в своите акаунти в социалните медии. Освен това тя е инфлуенсър в социалните медии. Горшкова също спечели стотици последователи в социалните мрежи.

София Горшкова Гадже и запознанства

Who is Sofiya Gorshkova dating? Горшкова е зашеметяваща спортистка. Тя се занимава основно с професионалната си кариера в скок на дължина. Почитателите й пък са любопитни за семейното й положение. София, според източници, е необвързана (към август 2022 г.). Освен това обича да прекарва време със семейството и приятелите си. Нашите експерти ще проучат нейната връзка и ще се свържат с вас възможно най-скоро.

Популярни Публикации