Blueface и Jaidyn Alexis посрещнаха второто си дете

Алексис съобщи новината за второто си дете в Instagram, публикувайки снимка, на която стиска крачето на новороденото си. Алексис разкри бременността си пред Blueface в Instagram през декември 2021 г., като сподели видеоклип от разкриването на бременността си. Във видеото тя се вижда как връчва на рапъра кутия с подаръци пред коледната елха. Надписът гласеше:

Предполагам, че Коледа дойде рано тази година.

На кадрите се вижда как младежът на двойката непрекъснато настоява баща си да отвори пакета. След като отвори пакета, той разбра, че това е положителен тест за бременност и попита Алексис, Бременна ли си? Художникът беше видян да я прегръща, след като тя каза „да“. Blueface има и петгодишен син. Blueface и Alexis Jaidyn имат 5-годишен син освен новородената си дъщеря.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jaidyn Alexis (@jaidynalexxis)

Кой е Javaughn J. Porter?

Javaughn J. Porter е роден на 29 април 2019 г. и има множество радио изяви заедно с баща си. Той също се появи в албума на Bluface от 2018 г. Dead Locs. Blueface има името на детето си, татуирано на дясната му предмишница. В интервю за Big Boy’s Neighborhood рапърът твърди, че докато майката на Javaughn е работила по цял ден през цялата седмица, той е трябвало да прекарва много време с него и в резултат на това е имал тясна връзка с него.

 Джейдин Алексис

Докато Алексис и Блуфейс понякога пишат за детето си, трябва да се подчертае, че те никога не са разкривали много за личния живот на Джаваун. Джайдин Алексис е измислен герой. Jaidyn Alexis е добре известен Instagram модел и влиятелен човек в социалните медии. Тя е добре известна с това, че публикува снимки от ежедневието си в Instagram, където има над 200 000 последователи. През 2019 г. тя започна да качва снимки в Instagram. той е и главен изпълнителен директор на Babyface Skin & Body LLC в Глендейл, Калифорния. Въпреки нейната популярност, тя няма страница в Wikipedia, поради което конкретна информация за нейната кариера и родители не е известна.

Връзката на Blueface и Jaidyn Alexis

Въпреки факта, че се запознаха в гимназията и имаха две деца заедно, двойката вече не е заедно. Jaidyn се превърна в сензация в социалните медии през 2020 г., когато разби автомобила и имуществото на рапъра, след като го хвана да й изневерява с друга дама. Когато Портър отново се свърза с друга дама през 2021 г., Алексис сподели видео на двамата, намеквайки, че все още се срещат. Видеото вече е премахнато.

 Blueface

Алексис не е качвала снимки на рапъра от дълго време, но редовно публикува снимки на бебето си. Blueface стана известен с пускането на музикалния видеоклип към Respect My Cryppin’ през 2018 г. По-късно той подписа със звукозаписната компания Cash Money West, където пусна най-хитовото си парче, Thotiana. Find the Beat, първият му албум, беше публикуван през 2020 г. Портър имаше романтика с Chrisean Rock. Твърди се, че Рок е избил един от зъбите на Алексис в предишна конфронтация. През февруари 2022 г. Рок беше заловен в Оклахома, след като открадна колата на Портър и се върна обратно в Балтимор. Шефът на Портър също я обвини, че се е промъкнала в дома им и е откраднала пари, както и техния Mercedes G-Wagon.

Популярни Публикации