Кейт Гарауей се грижи за децата си сама

Дерек Дрейпър, съпругът на Кейт Гарауей , прекара 13 месеца в болница, след като получи коронавирус през март 2020 г. Той беше поставен в изкуствена кома, когато кръвното му налягане падна драстично. Той беше изписан от болницата след повече от година, но все още се нуждае от денонощни грижи. Освен че беше поставен в изкуствена кома, Дрейпър страдаше от бъбречна недостатъчност, увреждане на черния дроб и панкреаса, сърдечна недостатъчност и множество инфекции, които причиниха дупки в белите му дробове. По време на интервю Гарауей обсъди болестта си, заявявайки, че коронавирусът го е съсипал. От главата до върха на пръстите на краката. Неговата храносмилателна система, черен дроб, бъбреци, сърце и нервна система, каза тя. По-скоро сме сигурни, че възпалението е преминало през мозъка. Той все още не може да разговаря и има проблеми с мобилността.

 Кейт Гарауей

Кейт Гарауей беше единствената отговорна за децата си.

Гарауей имаше труден момент, когато Дрейпър беше хоспитализиран. Тя направи всичко възможно да се грижи за двете им деца, Дарси и Уилям. Не й беше лесно и тя призна, че се е провалила, когато е трябвало да учи децата си, докато съпругът й е далеч. Гарауей каза, че й е било трудно да помага на децата си с тяхното обучение. Чувствам, че съм провалил децата си, като не успях да ги подкрепя в домашното им обучение. Не беше същото, след като Дрейпър се събуди от индуцираната си кома и се върна у дома на 7 април 2021 г.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kate Garraway (@kategarraway)

Гарауей твърди в Шоуто на Андрю Мар, че Дрейпър не може да се движи много и общува рядко. Има страхотна памет. Достъпът до него обаче е доста ограничен, каза тя. Той е далеч от Дерек Дрейпър, с когото си свикнал, Андрю, но той е у дома и е жив. Сега той спи здраво.

Дерек Дрейпър и Кейт Гарауей

Гарауей и Дрейпър първоначално се срещнаха през есента на 2004 г. чрез обща позната, Глория Де Пиеро, която работеше с нея като политически редактор на GMTV. Те започнаха да се срещат скоро след това и се ожениха година по-късно. Сватбата се състоя в Лондон на 10 септември 2005 г. Впоследствие Гарауей каза пред The ​​Times, че на сватбата им има един неочакван гост: Брендън Коул от Strictly Come Dancing.

 Кейт Гарауей

Тя побърка Коул за любовник на един от гостите на сватбата, но впоследствие откри, че съпругът й е получавал уроци по танци от него в подготовка за големия им ден. На 10 март 2006 г. Гарауей и нейният съпруг имат първото си дете, дъщеря Дарси. Тричленното им семейство се увеличи с още един, когато тя роди сина си Уилям на 28 юли 2009 г. Гарауей и Дрейпър планираха да повторят обетите си през 2020 г., за да отбележат 15-ата годишнина от сватбата си. За съжаление планът не върви по план, тъй като той все още беше в болницата. Намирането на Дерек, нейният документален филм, спечели Национална телевизионна награда в категорията за авторски документален филм само часове преди 16-ата годишнина от сватбата им. Документалният филм показа как Гарауей и нейните деца са се справили с болестта на Дрейпър, дължаща се на коронавирус.

Популярни Публикации