Джон Бернтал разкри, че се е придържал към едно правило, за да балансира забързаната си работа и семеен живот

Джон Бернтал се жени за съпругата си Ерин Енгъл през 2010 г. Но сватбата нямаше да се случи, ако не беше музикантът Уили Нелсън. Звездата от „Живите мъртви“ беше в кръчма, когато забеляза приятелите си да разговарят с две дами, така че той се присъедини към тях и се забъркваше, докато не откри бъдещата си съпруга. Бернтал каза на Men’s Health, Никога не бях виждал някой толкова прекрасен. Той се сприятелява с младата медицинска сестра от университетската болница в Джорджтаун и скоро започват да се срещат.

Той направи много глупави неща като млад невежа на 20 и няколко години и Angle го заряза и се премести в Сан Франциско.
За да си я върне, актьорът щеше да се качи до Bay Area и да остави цветя и поезия на нейното превозно средство. Когато яростта на Енгъл утихна, той я доведе да види Нелсън във Филмор. Актьорът се промъкна зад кулисите, написа писмо до артиста, описващо проблема му с неговата дама, и поиска той и Енгъл да изпълнят „Always on My Mind“. Нелсън, за щастие, го направи и онази нощ те се помириха окончателно.

Семейството на Джон Бернтал и неговата съпруга

Бернтал и съпругата му излизаха много години преди да се оженят. Ожениха се и създадоха семейство. През август 2011 г. двойката роди първото си дете, момче на име Хенри. Двамата се сдобиха с втория си син Били почти две години по-късно през януари 2013 г., а дъщеря им Аделин през 2015 г. Бернтал получи роля във филма на Райън Гослинг „Първият човек“ малко след раждането на дъщеря им. Той обаче се оттегли от проекта.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джон Бернтал (@jonnybernthal)

По-късно актьорът говори с Men’s Health за избора си. Дъщеря му получава внезапен припадък и изпада в кома, която впоследствие се установява, че е причинена от енцефалит. Аделин се събуди три дни по-късно, но не познаваше семейството или приятелите си. Бернтал каза, че приятелката му реагира, като влива любов в [тяхната] дъщеря на всяка крачка от пътя. Той похвали съпругата си, че е спасила семейството от изпитанието. Хората говорят за смелостта като за фалшива мачо бравада, но жена ми не трепна, каза актьорът пред таблоида. Дъщеря му, за щастие, се е възстановила от инцидента.

 Джон Бернтал

Джон Бернтал обсъжда жонглирането между работата и семейния живот.

Графикът на Бернтал очевидно е труден като женен човек с три деца. По време на интервю за Insider актьорът каза, че се придържа към една насока, за да съчетае строгия си работен график и да намери време за семейството си. Той се увери, че е изцяло съсредоточен върху това, което прави. Когато беше вкъщи с децата, той не работеше и не използваше телефона си.

 Джон Бернтал

Но той даде всичко от себе си на работа, надявайки се, че децата му ще оценят колко усърдно работи. Опитвам се да се потопя на 100 процента и да остана в него и в края на деня се опитвам да развия нещо във всеки герой, който помагам да изградя, и във всеки филм, в който участвам, каза актьорът. Той продължи да казва, че всяко произведение на изкуството, което създава, е етикетирано с имената на децата му. В резултат на това той взе всичко на сериозно и предложи всичко, което имаше. Бернтал, от друга страна, призна, че всичко това е станало възможно благодарение на съпругата му, която е направила всичко да работи.

Популярни Публикации