Люк Джуди - Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера

Люк Джуди е млад американски стендъп комик. Люк Джуди стана известен след ролята на Рики МакКлейн в телевизионния сериал от 2014 г. „Llama Cop“. Последният му филм, A Soldier’s Revenge, в който играе Итън, излезе през 2012 г.

Бързи факти

Пълно име: Люк Джуди
Дата на раждане: 22 март 2007 г
Възраст: 14 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност американски
баща Крис Джуди
Майка Дженифър Джуди
Братя и сестри (едно) Савана Джуди

Биография на Люк Джуди

Люк Джуди е роден на На 22 март 2007 г. комикът е роден в Дейтона Бийч, Флорида. Той е роден в Америка, но расата му е неизвестна. Той ще бъде на 14 години през 2021 г. По същия начин имената на родителите му са Крис Джуди и Дженифър Джуди. Родителите му притежават и управляват фризьорския салон Beautiful Hair Colour Studio.

Савана Джуди, по-малкият му брат и сестра, също присъства. Тя също е дете актьор и художник. Освен това Люк не е посочил академичния си статут, намеквайки, че е гимназист.Освен това астрологичният му знак е Овен. Уила, кучето му, е негов спътник. Люк обича да играе видео игри на компютъра си. Той предоставя своя имейл адрес [имейл защитен] за всякакви фирмени запитвания.

Височина, тегло на Люк Джуди

Актьорът е висок 5'1″, но теглото му и други измервания на тялото са неизвестни. Косата му е руса, а очите му са зашеметяващо сини.

 Люк Джуди

Люк Джуди със сестра си (Източник: Pinterest)

кариера

— започна Люк актьорската си кариера, когато беше на четири години в Орландо, Флорида, и той и семейството му по-късно се преместиха в Лос Анджелис през 2013 г. Той направи своя актьорски дебют в телевизионен сериал TLC Presents през 2013 г. Оттогава той се появява в редица Телевизионни предавания, включително Mighty Med през 2014 г., където играе младия Оливър. Той беше избран за ролята на по-млада версия на героя на Пол Уесли Стефан в епизод от хитовия сериал на CW „Дневниците на вампира“.

През 2016 г. той дебютира в киното заедно с Патриша Веласкес, Александър Драймон, Лидия Хърст и други членове на актьорския състав в драмата Guys Reading Poems. Той също беше избран за ролята на Тайлър във филма „Измамена жена“.

Люк Джуди Нет Уърт

Люк Джуди нетната стойност се оценява на около 1 милион долара към октомври 2022 г . На толкова млада възраст той успя да натрупа толкова голям доход чрез актьорските си способности.

Лука Джуди Гадже, Запознанства

Люк Джуди е твърде млад, за да има връзка. Случайно е необвързан в момента. В момента той е зает с изследванията и кариерата си, а не с някаква романтична връзка. Ще ви държим в течение, ако той представи някого като своя приятелка или любовник през следващите дни.

Популярни Публикации