10-те татуировки на Дейвид Бекъм и тяхното значение

Дейвид Бекъм, страхотният футболист не е непознат в салоните за татуировки и суперзвездата има повече татуировки по тялото си, отколкото години наред. Знаменитостта, както се оказва, е пристрастена към татуировките. По-голямата част от неговите татуировки са посветени на неговата обожаваща жена и деца. Бекъм има десетки татуировки по тялото си и изглежда тепърва започва. Разгледайте татуировките на Дейвид Бекъм и значението зад тях.

1. Татуировка 'Красива дама'.

  Татуировка „Хубава дама“.

Татуировка на Дейвид Бекъм (Източник: google)

татуировка: На левия си пек той има татуировка, която гласи Pretty Lady.Значение: През юли 2015 г. Дейвид си направи татуировката „Хубава дама“ с превъртащ се черен шрифт непосредствено над татуировката „Харпър“ с малко сърце на левия му пек. Това беше подарък за рождения ден на дъщеря му, която навършваше четири години.

2. Татуировка 'Харпър'.

  Татуировка 'Харпър'.

Татуировка на Дейвид Бекъм (Източник: Google)

татуировка: На левия си пек той има татуировка на думата „Харпър“.

Значение: Дейвид получи татуировка с името на дъщеря си, Харпър, която се роди през 2011 г. Дейвид по-късно добави думите „Красива дама“ за дъщеря си, Харпър, през юли 2015 г.

3. Татуировка „Бъстър“.

  Татуировка „Бъстър“.

Татуировка на Дейвид Бекъм (Източник: Google)

татуировка: От дясната страна на врата си той има татуировка на думата „Бъстър“.

Значение: Дейвид получи татуировката „Бъстър“ от дясната страна на врата си на 31 август 2015 г. Тази татуировка е в чест на най-големия му син Бруклин Джоузеф, който е роден на 4 март 1999 г. Детето му Бруклин е известно като Бъстър.

4. Татуировка „Роза“.

  Татуировка 'Роза'.

Татуировка на Дейвид Бекъм (Източник: Google)

татуировка: От лявата страна на врата си има татуировка „Роза“.

Значение: Дейвид беше татуирал думата „роза“ от лявата страна на врата си, точно над татуировката „Хубава дама“. Татуировка с роза представлява свежо начало, прераждане, истинска любов, емоции, чувства и страст. Той също така означава зряла любов, както и защита от завистлив любовник.

5. Татуировка „Ангел“.

  Татуировка „Ангел“.

Татуировка на Дейвид Бекъм (Източник: Google)

татуировка: Татуировка на ангел на дясното му рамо, която се простира чак надолу по дясната му ръка.

Значение: Дейвид имаше татуировка „ангел“ с думите „В лицето на трудностите“, изписани на дясното му рамо и ръка. Тази татуировка е вдъхновена от страданието му по време на лична криза през 2004 г., когато той беше обвинен в афера с модела и личен асистент Ребека Лус.

6. Татуировка „Библейски текст“.

  Татуировка „Библейски текст“.

Татуировка на Дейвид Бекъм (Източник: Google)

татуировка: На десния си гръден кош има татуировка „Библейски текст“.

Значение: Дейвид има голям блок от текст, татуиран на десния му гръд, който изглежда е библейски цитат или стих.

7. Татуировка „облаци“.

  Татуировка „облаци“.

Татуировка на Дейвид Бекъм (Източник; Google)

татуировка: На ръцете си има татуировка „Облаци“.

Значение: Татуировката на ръкава на Дейвид Бекъм е съставена от облаци и други татуировки. Облаците и шарката на херувимите на раменете му, заедно с другите татуировки на ръката и китката му, образуват едно непрекъснато произведение на изкуството.

8. Татуировка от '99'

  '99' Татуировка

Татуировка на Дейвид Бекъм (Източник: Google)

татуировка: Той има татуирано числото „99“ на малкия пръст на дясната си ръка.

Значение: Тази татуировка е свързана с годината „1999“, която беше важна за Бекъм, откакто се ожени за Виктория на 4 юли 1999 г. Той също така помогна на своя клуб „Манчестър Юнайтед“ да спечели Висшата лига, Купата на ФА и шампионите на УЕФА Лига всички в една и съща година. Не само това, но и най-големият му син, „Бруклин Джоузеф“, също е роден през 1999 г.

9. Татуировка „Купидон и Психея“.

  Татуировка „Купидон и Психея“.

Татуировка на Дейвид Бекъм (Източник: Google)

татуировка: На лявата си ръка той има татуировка на „Купидон и Психея“.

Значение: Една от татуировките на ръкава на Дейвид Бекъм е базирана на картина на художника от 15-ти век „Франческо Франсия“, която изобразява Купидон, отвеждащ булката си, Психея, на небето.

10. Татуировка „Кръст и крила“.

  Татуировка „Кръст и крила“.

Татуировка на Дейвид Бекъм (Източник: Google)

татуировка: На тила си има татуировка „Кръст и крила“.

Значение: Татуировката на гърба на Дейвид включва очертание в готически стил с размери 4 на 6 инча на кръст, ограден от две щателно гравирани крила на ангел. Татуировката е религиозен символ. Татуировката, поставена непосредствено над татуировката „Ромео“ (името на сина му), действа като защитен талисман за децата му.

Популярни Публикации