Чери Валънтайн почина на 28-годишна възраст

Според изявление, изпратено от семейството му, американската драг звезда Чери Валънтайн почина на 28-годишна възраст. Валънтайн беше състезател на RuPaul’s Drag Race UK, който почина на 18 септември 2022 г. по необясними причини. Семейството на Валентин, чието истинско име е Джордж Уорд, изпрати изявление до The Guardian, което гласеше:

С голямо съжаление ви съобщавам, че нашият Джордж – Чери Валентин – за съжаление си отиде. Повечето хора ще бъдат изненадани и ние осъзнаваме, че няма лесен начин да съобщим новината. Като негово семейство, ние все още обработваме смъртта му и животът ни никога няма да бъде същият. Ние осъзнаваме колко много го обожават и колко хора е вдъхновил и повлиял. Всичко, което искаме, е вашето търпение и молитви в този труден момент. Джорджи, обожаваме те.

Потребителите на Twitter изразиха уважението си към Cherry Valentine

След новината за смъртта на Cherry Valentine, множество потребители на Twitter отдадоха почит на драг изпълнителя, който стана известен след участието си във втория сезон на RuPaul’s Drag Race UK. Валентин е запомнен от много фенове и драг артисти като нежна душа, която беше пълна с умения и оплакваше загубата на развлекателния бизнес.Всичко за Cherry Valentine

Валентин е роден на 30 ноември 1993 г. в Дарлингтън, графство Дърам, Англия. Покойната 28-годишна знаменитост е израснала в туристическа общност. Той заяви в RuPaul’s Drag Race UK, че кариерата му не е приемлива в неговата общност и че е държал историята на пътуванията си скрита от LGBTQIA+ общността. Джордж Уорд стана медицинска сестра по психично здраве през 2015 г., а три години по-късно - драг изпълнител, известен като Cherry Valentine. Той също така е работил в съоръжение за ваксиниране срещу Covid по време на епидемията от коронавирус. Той беше избран за участник във втория сезон на RuPaul’s Drag Race UK през декември 2020 г., което даде старт на неговата телевизионна кариера.

 Череша Валентин

Той описа своето алтер-его на Валентин като готическо и бляскаво и каза, че работата като медицинска сестра му е помогнала да разбира по-добре хората.

Като драг кралица трябва да работите с хора. И аз вярвам, че отивате над и отвъд, за да разберете хората.

Валентин участва в документалния филм на BBC Cherry Valentine: Gypsy Queen and Proud, който беше излъчен през януари 2022 г. Във видеото Джордж спомена, че се чувства като аутсайдер и общува само с майка си, след като се отдалечи на 18-годишна възраст. Той също така обсъди как е се бореше да се впише като младеж.

 Череша Валентин

Най-ранните ми спомени са как се мотаех с всички момчета на един от лагерите и имах чувството, че трябва да си играя с жените в трейлъра с куклите и да оправям косата си, но просто никога не се чувствах, че се вписвам правилно.

Валентин също твърди, че неговият драг аватар е част от него, твърдейки, че сме един и същ човек.

Популярни Публикации