Девън Грей- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Девън Грей е известен американски писател и актьор. Девън Грей е най-известен с ролите си в I See You (2019), 13 Sins (2014) и I Don’t Feel Like I Belong Anymore (2017). Научете повече за нетната стойност на Девън Грей, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Девън Грей
Дата на раждане: 08 март 1987 г
Възраст: 35 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Йордан Гаварис
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Маунтин Вю, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
образование Театър на Американската консерватория
IMDB Девън Грей IMDB
Седмица Девън Грей Wiki

Възраст и ранен живот на Девън Грей

Кой е Девън Грей? Девън Грей Флеминг е роден в Маунтин Вю, Калифорния, на 8 март 1987 г . През 2022 г. той ще бъде 35 години. Имената на баща му и майка му са неизвестни.

  Възраст на Девън Грей

Възраст на Девън ГрейПредците на Девън са кавказки и той получава образованието си в American Conservatory Theatre, където учи актьорско майсторство.

Височина и тегло на Девън Грей

Колко висок е Девън Грей? Той стои на височина 5 фута 11 инча. Очите му са сини, а косата му е комбинация от черно и тъмно кафяво.

  Девън Грей

Височината на Девън Грей (Източник: Pinterest)

Професионална кариера на Девън Грей

През 2006 г. започва професионалната си кариера. Девън Грей е добре познато лице в развлекателната индустрия, появявал се е в редица филми и телевизионни предавания. Той е най-известен с ролите си във филми. Първият му телевизионен филм е A House Divided (2006), а последният му е I Don’t Feel at Home in This World (2017).

Публиката обожава изпълненията му като Майкъл в 13 гряха, Джак в Откривателите и Дана в Exodus Fall, наред с други филми. Той написа сценария за I See You, филм, който ще излезе през 2019 г. Той се появи в няколко късометражни филма. По същия начин, в Декстър (2006-09), той играе Декстър като тийнейджър, Майлс в Романични приключения (2008) и Аксел в Светкавицата.

Освен това той се появява в CSI: Miami през 2008 г., Saving Grace през 2009 г., The Deep End през 2010 г., The Protector през 2011 г., The Mentalist през 2015 г. и S.W.A.T. през 2018 г.

Девън Грей Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Девън Грей? Нетната стойност на Devon Graye в момента се оценява на около 0k USD към октомври 2022 г. . Освен това приходите му от различните му работни места все още не са оповестени.

  Девън Грей нетуърт

Девън Грей нетуърт

Запознанства с Девън Грей

Що се отнася до любовния му живот, Девън Грей е мъж, който е открито гей и има връзка. През септември 2013 г. той започва да се среща с Джордан Гаварис, с която все още поддържа връзка. Неговата приятелка е известна канадска знаменитост. Освен него, той се срещаше с Линдзи Шоу в продължение на девет години. Романсът им започва през 2001 г. и приключва през 2009 г.

Социална медия

Девън няма официално присъствие в социални медийни платформи като Instagram, Twitter или Facebook.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 9.
  2. Щастливият му камък е аквамарин.
  3. Щастливият му цвят е морско зелено.

Също така, знайте за Нетна стойност на Мика Абдала, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации