Джени Ким - един от 18-те участници в чисто новия сезон на Survivor

Джени Ким е базиран в Бруклин, Ню Йорк творчески директор. 43-годишният не е само дизайнер; тя също работи една година в цех за метали. Според нейния профил в CBS, Ким е ковала и изработвала метални мебели в магазина. Тя се определи като човек, който е откровен, откровен и съпричастен. По-нататък се казва, че състезателят мрази арогантните хора и обича да пише, да пътува и да гледа филми. Само времето ще покаже кои от качествата на Ким ще й помогнат да остане в играта на Survivor.

Джени Ким стана сертифициран учител по пилатес в резултат на рецесията.

Ким е дизайнер и творчески директор, който е ентусиазиран от работата си. Въпреки това, рецесията от 2008 г. доведе до смъртта на нейната дизайнерска професия, принуждавайки я да промени курса си. Тя стана сертифициран учител по пилатес.

Ким се обърна към трудностите и промените в работата си в профила си в CBS. Казва,В такива моменти никога не се отказвах и на моменти превключвах на различен професионален маршрут (т.е. станах сертифициран инструктор по пилатес след рецесията от 2008 г.). Гордея се с всеки обрат, който съм предприел, и мога спокойно да заявя, че сега съм страхотен дизайнерски лидер.

 Джени Ким

Тя нарече съпруга си герой, защото я мотивира да се стреми към повече и никога да не се примирява. Ким е отгледана в Южна Корея от южнокорейски родители. Тя твърди във въвеждащото си видео, че майка й е била груба към нея, докато е растяла. Тя каза,

Бях много мотивиран да дам всичко от себе си, за да бъда най-великият, така че вярвам, че най-трудният елемент от тази игра за мен ще бъде, че няма да бъда най-добрият във всичко. Но затова съм тук: за да бъда приятно неудобно неудобно.

Кога ще бъде премиерата на 42-ия сезон на Survivor?

 Джени Ким

Survivor сезон 42 ще дебютира по CBS и Paramount+ в сряда, 9 март от 20:00 часа. ЕТ. Състезателната поредица, водена от Джеф Пробст, проследява 18 корабокрушенци, хванати в капан на остров, които трябва да преодолеят препятствия, за да спечелят голямата награда от един милион долара. Победителят се нарича единственият оцелял. Останалите корабокрушенци за този сезон включват Джаксън Фокс, Ромео Ескобар, Мариан Окетч, Линдзи Долашевич, Джонатан Йънг, Дреа Уилър, Омар Захир, Хай Джианг, Майк Търнър, Лидия Мередит, Шанел Хауъл, Тори Мийхан, Роксрой Бейли, Даниел Странк, Зак Вюртенбергер, Свати Гоел и Мария Шерън, в допълнение към Ким.

Популярни Публикации