Ясин Сюлейман- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, нетна стойност, височина, кариера

Ясин Сюлейман е добре познат и уважаван малайзийски певец. Той е добре известен с известната си песен Mimpi Laila. Ясин, който има много млади певци, които го следват, накара феновете си да се чувстват ужасно и предаде доверието им. Той току-що беше арестуван и обвинен в трафик на канабис в апартамента си.

Бързи факти

Пълно истинско име Мохамад Ясин бин Сулейман
Име Ясин Сюлейман
Псевдоним Ясин, Ясин
Популярни за За ареста му на 24 март 2022 г
език малайски, арабски и английски
Име на училище Местна гимназия.
образование Завършвам
университет Държавен университет
Сексуалност Направо
Пол Мъжки
Професия Певец и актьор
Зодия Скорпион
Националност малайзийски
Етническа принадлежност азиатски
Нетна стойност 1 милион щатски долара.
Възраст (към 2022 г.) 46 години.
Дата на раждане 30 октомври 1975 г
Място на раждане Kajang, Малайзия
Сегашен адрес Kajang, Малайзия
осем (приблизително) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг

Възраст и ранен живот на Ясин Сюлейман

Ясин Сюлейман беше роден на 30 октомври 1975 г , в Kajang, Малайзия, в мюсюлманско семейство. След това се премества в Куала Лумпур, Малайзия, в търсене на по-добри възможности за работа. Ясин си мълчи за възпитанието и образованието си, след като стана известен и се превърна в страхотен вокалист. Той е роден от смесено потекло на малайзийски и австралийски произход. Той може да общува добре на малайски, арабски и английски. Опитахме се да научим повече за неговото училище и колеж, но той беше настроил социалните си медии на личен режим. Въпреки това, ако се интересувате да научите повече за неговата образователна история, ще трябва да изчакате, докато нещо бъде пуснато в медиите.

Височина и тегло на Ясин Сюлейман

Ясин Сюлейман е висок 5 фута 5 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Ясин Сюлейман

Ясин Сюлейман Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ясин Сюлейман? Ясин спечели уважаван живот като вокалист и член на групата между 2000 и 2014 г. Той натрупа състояние от 1 милион долара, като публикува няколко сингъла и албума. Нещо повече, той щеше да се насочи към онлайн аудиторията в дните преди ареста си, като публикува хубава песен в различни дигитални медийни канали. Той работи върху нови песни и дискове точно преди да влезе в затвора, но те все още не са публикувани никъде. И сега, ако бъде осъден на смърт, много от почитателите му може никога повече да не чуят музиката му. И цялото му състояние веднага ще бъде прехвърлено на жена му и децата му.

кариера

През 1995 г. Ясин се присъединява към групата Brothers и започва да пее. Той стана известен в началото на кариерата си, когато спечели шампионската титла Song Champion Award през 2001 г. Преди това той е публикувал соловия си албум We Are….. преди да спечели тази награда. След това третият албум на групата му, Brothers Reunited, е издаден през 2001 г. Когато е номиниран за 10-те награди на музикалната индустрия през 2003 г., той печели популярната награда за най-добър етнически поп албум. През 2001 г. той издава и първата си солова песен, Laila’s Dream, от соловия си албум.

Съпруга и брак на Ясин Сюлейман

Коя е съпругата на Ясин Сюлейман? Любовният живот на Ясин преди това беше тенденция в медиите, когато той се ожени за Шарифа Еена Хузиама Сайед Хасан през 2005 г. След като се ожени за Шарифа Еена Хоузяма Сайед Хасан. Ясин става баща на двете си деца. Ясин обаче никога не е разкривал имената на децата си пред феновете си. Много хора виждат паралели между Ясин и малайзийската певица Уахеда Васини. Ясин обаче не е женен за Уахида, нито има романтична връзка с нея.

Популярни Публикации