Guy’s Ultimate Game Night скоро ще бъде пусната в Food Network

Food Network поддържа традицията си да слива Холивуд с кулинария. Guy’s Ultimate Game Night, следващата кулинарна програма на мрежата, ще дебютира на 31 август от 21:00 часа. ЕТ. Програмата се представя от Гай Фиери, готвач и ресторантьор, който работи с мрежата за шести път. Новата програма ще включва разговорни предавания, игри с храна и холивудски личности. Зрителите ще гледат как знаменитости от много дисциплини се състезават в кулинарното състезание, което трябва да спечелят, за да спечелят голяма парична награда, която да дадат на благотворителна организация по свой избор.

Според официалния синопсис на шоуто:

Участниците със знаменитости се състезават пред студийна публика на живо за възможността да спечелят награди за любимата си благотворителна организация в новото игрално шоу, което придава кулинарен привкус на традиционните парти игри. Главният готвач Антония Лофасо ръководи цялото състезание, докато знаменитостите взаимодействат с храната в практическото предизвикателство и подлагат кулинарните си умения на изпитание с викторини и пъзели с думи. Трябва да са нащрек, тъй като никога не знаят какво ще хвърли Гай по тях. Нека забавлението започне!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Food Network (@foodnetwork)

Повече за Guy’s Ultimate Game Night

Гай е поканил някои от близките си холивудски приятели и познати да се състезават в неговата кулинарна игра на следващото кулинарно събитие. Знаменитостите ще участват в парти игри на кулинарна тематика, пъзели с думи и викторини. По-точно, игрите ще включват задачи като гарниране на пица, за да изглежда като Fieri, сляпо декориране на торта и експериментален Cooktionary, който ще бъде тематична за храната версия на Pictionary.

 Guy’s Ultimate Game Night

Игрите, които ще се играят в програмата, включват Hot Potato, Charade the Pantry, Cloche Encounters и Shop ‘Til You Drop. Освен това, в съобщението за пресата, Джейн Латман, президент, Домашно и хранително съдържание и стрийминг, Warner Bros. Discovery, даде своите мисли за новото кулинарно шоу. Тя заяви:

Guy’s Ultimate Game Night не прилича на никое друго шоу за кулинарни игри. Публиката ще се забавлява да играе заедно у дома, опитвайки се да познае отговорите и да научи нови кулинарни факти.

Тя продължи:

Можем да присъстваме на партито и да се насладим на забавните игри, организирани от Гай Фиери, самият майстор на играта.

Fiery обаче ще бъде подпомогнат от главния готвач Антонио Лофасо, който преди това е участвал в кулинарни сериали като Top Chef, Chopped и Cutthroat Kitchen.

 Guy’s Ultimate Game Night

В допълнение, следните знаменитости ще участват в Guy’s Ultimate Game Night:

Главният готвач Ниша Арингтън, актрисата Лорън Аш, главният готвач Маниет Чаухан, актьорът Бен Фелдман, актрисата Вивика А. Фокс, телевизионният водещ Кевин Фрейзър, комикът Рон Фънчес, актьорът Били Гардел, спортният репортер Джей Глейзър, телевизионният водещ Мат Айсман, магьосниците Пен Джилет и Телър , готвач Трой Джонсън, телевизионна личност Карсън Кресли, актриса Наташа Леджеро, олимпиец Тара Липински, комик Чич Марин,

Knuckle Sandwich и Lando Entertainment предлагат Guy’s Ultimate Game Night. Фиери е и изпълнителен продуцент на шоуто. Премиерата на Guy’s Ultimate Game Night е тази вечер по Food Network и Discovery+.

Популярни Публикации