Gaten Matarazzo празнува три години с приятелка - подробности за любовния му живот

През последните три години Stranger Things е звезда Гатен Матарацо се среща с приятелката си Лизи Ю . Те си спомниха с нежност моментите си заедно, докато празнуваха третата си годишнина на 5 март 2021 г.

Матарацо нарича Ю своето слънце.

Матарацо ще отиде в Instagram на предишните две годишнини, за да пожелае на Ю подробно и искрени мисли. Той казваше неща от рода на, не мога да повярвам, че съм бил с това прекрасно момиче цяла година. Не можеше да повярва, че са минали две години с това самородно хапче! Тази година той възприе по-небрежен подход, като каза, 3 години? Това е готино, предполагам. Сонче, честита годишнина.

Снимките, които публикува тази година, също са доста откровени, демонстрирайки колко спокойни са се чувствали един с друг. Този път бяха качени три снимки. Първото е целунато от слънцето селфи на Ю, последвано от нея, която се страхува от нахално щракване, докато се храни, и накрая, един шантав един от тях заедно лежи с някаква глинена маска на лицето си. Гатен Матарацо и Лизи Ю

Гатен Матарацо и Лизи Ю

Ю също сподели сладка снимка на себе си в ръката на Матарацо, смеейки се пред камерата, докато той й се усмихва. Тя посочи приятеля си като свой любим човек и изрази благодарност за последните три години. Той също така публикува нейни снимки и й пожелава честит рожден ден. Излишно е да казвам, че двойката остана очарователна и запази романтиката си жива.

Ю също започва да се занимава с актьорство

Ю, която е родена на 5 октомври 2002 г., е 18-годишна Везни. Двамата с Матарацо са учили в една и съща гимназия и са ходили на един бал. Тя, подобно на Матарацо, се стреми да бъде изпълнител на музикален театър. Ю получи похвала за представянето си с Pinelands Thespians. Те спечелиха драматичен конкурс, проведен на сцената на държавния университет в Монклер, благодарение на изключителното си представяне.

Освен това Ю е обожаван от семейството на Матарацо. Актьорът заяви, че брат му и сестра му се разбират добре с нея. Матарацо е най-известен с ролята си на симпатичния Дъстин в Stranger Things на Netflix. По-опитните фенове ще го разпознаят като Гаврош във второто възраждане на Бродуей на Клетниците.

18-годишният също пее, използва платформата си, за да повиши осведомеността за клеидокраниалната дисплазия и дори основа организация за подпомагане на деца, засегнати от нея, което го прави обещаваща фигура, която мнозина познават и на която се възхищават.

Популярни Публикации