Ерика Мей-Шерцер- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Ерика Мей-Шерцер е известна съпруга. Ерика Мей-Шерцер е съпруга на Макс Шерцер, известен американски бейзболен питчър. Макс също е играл за Аризона Даймъндбекс, Детройт Тайгърс, Вашингтон Нешънълс и Лос Анджелис Доджърс в Мейджър Лийг Бейзбол.

Бързи факти

Пълно име: Ерика Мей-Шерцер
Дата на раждане: 30 януари 1986 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Съпруга на знаменитост
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Макс Шерцер
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Рус
Родно място Енгълуд, Колорадо
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Университет на Колорадо Денвър
баща Роналд Мей
Майка Гейл Спироу-Мей
Братя и сестри Алисън Мей
деца 3 (Кейси Харт Шерцър, Бруклин Шерцър и Дерек Алаксандър)

Биография на Ерика Мей-Шерцер

Ерика Мей-Шерцер , известна съпруга на знаменитост, е родена на 30 януари 1986 г. в Енгълуд, Колорадо, САЩ. Сега тя е на 36 години. Ерика е родена от Роналд Мей (баща) и Гейл Спироу-Мей (майка) (майка).

По същия начин тя прекарва детството си с по-малката си сестра Алисън. По същия начин Ерика е американка с кавказки етнически произход. Според рождената си дата тя е родена под знака на Водолея.Ерика е вярваща християнка. Други подробности за нейното детство и ранен живот обаче в момента не са налични.

Ерика Мей-Шерцер Образование

Ерика е завършила студентка, според академичната си подготовка. Тя получава бакалавърската си степен по история от Университета на Колорадо в Денвър.

Ерика Мей-Шерцер Височина, Тегло

Ерика е висока 5 фута 5 инча, което е една от нейните физически характеристики. По същия начин тя има прекрасни зелени очи, които допълват русата й коса. Други подробности за измерванията на тялото й, като размер на бедрата, размер на обувката, размер на роклята и т.н., все още не са налични.

  Ерика Мей-Шерцер

Ерика Мей-Шерцер със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Тя е защитник на животните в САЩ. Тя също хвърля. Заради сърдечно заболяване тя се отказа от хвърлянето. Тя обаче е съпруга на Макс Шерцер.

След първата си година в Мисури, Scherzer дебютира през 2004 г. с La Crosse Loggers от Northwoods League (NWL). Лятната му статистика беше 2-1, 1.91 ERA и шест спасявания.

Той отбеляза 50 за 33 ининга. Мач на звездите по средата на сезона. Scherzer беше първият играч на Mizzou, избран в първия кръг от отбор на MLB.

През 2007 г. той се присъедини към Даймъндбекс в Single-A Visalia Oaks. Преди да бъде повишен, той направи три силни старта в Оукс.

Той беше четвъртата най-добра перспектива на Аризона през 2008 г. След силен старт в Triple-A Tucson, Макс се присъедини към Diamondbacks на 27 април 2008 г.

Шерцер имаше 3,74 ERA, най-високото му ниво от 2011 г. насам, рекорд 5-4 и 92 удара в 67+1/3 ининга в 12 старта. WHIP в кариерата: 1.38.

Шерцер изигра първия си пълен мач за сезона на 2 май 2021 г., като допусна само един рън (хоумър от деветия ининг на Исан Даз), като същевременно направи девет удара и не позволи никакви бази върху топки. Scherzer срещу Yankees, 8 май В 7 1/3 ининга той удари 14 биещи играчи, допусна 2 удара, 1 рън и 1 ходене.

Само Нолан Райън, Роджър Клемънс, Ранди Джонсън и Педро Мартнез са го правили преди. Във версията на Yankee Stadium от 2009 г., противниковият питчър удари 14 пъти.

Шерцер дебютира с Метс през 2022 г. За седем ининга той отбеляза 10 и допусна 1 попадение и 1 рън. Той спечели третия си мач за 2022 г. и първия си на Citi Field.

Ерика Мей-Шерцер Нетна стойност

Кариерата на Ерика като учен по история и бейзболен играч на MLB й спечели значителна сума пари. Въпреки факта, че приблизителната й нетна стойност не е посочена никъде онлайн, тя печели -k годишно от изследователската си работа, което е средната годишна заплата за изследователи в Съединените щати. Съпругът на Ерика, Макс, има нетно състояние от 120 милиона долара към 2022 г. Макс има годишна заплата от 80 милиона долара.

Ерика Мей-Шерцер Съпруг, брак

Що се отнася до семейното й положение, Ерика е омъжена жена. Макс Шерцер е съпругът на Ерика. Макс, нейният съпруг, е професионален бейзболен играч. Ерика беше питчър в университета в Мисури, когато срещна бъдещия си съпруг.

Ерика и Макс започнаха да се срещат през 2005 г. и се ожениха през 2013 г. след осем години връзка. На 23 ноември се състоя пищната им сватба в Скотсдейл, Аризона. Те прекараха медения си месец в Нова Зеландия. Ерика имаше три деца.

Кейси Харт Шерцер, Бруклин Шерцер и Дерек Александър са нейни деца. Първото й дете, Бруклин, е родено на 29 ноември 2018 г., а второто й дете, Кейси, е родено на 7 април 2019 г. Дерек, нейният син, също е роден през май 2021 г.

Популярни Публикации