Ейнсли Ърхард - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност

Ainsley Hayden Earhardt е пълното й име. Тя е водеща на телевизионни новини, автор и съ-водещ от Съединените щати. Ейнсли Ърхард участва в Fox & Friends като съ-домакин. Работи и като писател и продуцент.

Бързи факти

Празнувано име Ейнсли Ърхард
Възраст 45 години
Псевдоним Ейнсли Ърхард
Рождено име Ейнсли Хейдън Ерхард
Рождена дата 1976-09-20
Пол Женски пол
Професия журналист
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Семейно положение Женен
Цвят на косата Рус
Място на раждане Южна Каролина, САЩ
Нетна стойност 5000000
Височина 5.66
Най-известен с Фокс нюз

Биография на Ейнсли Ърхард

Ейнсли Ърхард е родена в Спартанбърг, Южна Каролина, на 20 септември 1976 г. В момента е на 45 години. Люи Уейн Ърхард е името на баща й. Детството й премина с братята и сестрите й и тя си прекарваше добре. Трентън Ърхард е неин брат, а Елиз Ърхард е нейна сестра.

Самоличността на майка й е неизвестна. Ейнсли и семейството й се преместват в квартал Фокскрофт в Шарлот, Северна Каролина, когато тя е дете. Нейната националност е американска и изповядва християнството.Образование на Ейнсли Ърхард

Тя отиде в началното училище Sharon за началното си образование. Ейнсли завършва гимназията в Спринг Вали през 1995 г.

Тя продължава образованието си в Държавния университет на Флорида в Южна Каролина, където специализира биология. След това се прехвърля в Университета на Южна Каролина и получава бакалавърска степен по журналистика.

Ейнсли Ърхард Височина, Тегло

Нина е зашеметяваща американка с руса коса и искрящи сини очи. Тя е висока 5 фута 8 инча и тежи 53 килограма.

  Ейнсли Ърхард

Ейнсли Ърхард (Източник: Instagram)

кариера

Професионалният й живот е добре установен, защото има диплома. Преди да се дипломира, тя започва кариерата си като репортер за WLTX, местната станция на CBS в Колумбия, Южна Колумбия. Настоящата й работа е като служител на Fox Entertainment Group.

Тя започва работа като сутрешен и обеден водещ за WLTX през 2000 г. и продължава до 2004 г. След атаките от 11 септември тя пътува до Ню Йорк, за да отразява група ученици от средното училище в Южна Каролина, като събира приблизително 500 000 долара за жертвите. Средствата бяха предназначени да помогнат на пожарникарите да закупят нова противопожарна кола, която да замени изгубената в обекта на Световния търговски център.

Тя се премести в Сан Антонио, Тексас, през 2005 г. Водеше делничните новинарски емисии на KENS Eyewitness News по обяд. Докато живееше в Тексас, тя завърши полумаратона в Остин, скочи с парашут със Golden Knights на американската армия и летя с F-16 с Thunderbirds на американските военновъздушни сили. Тя също е автор на две детски книги, Take Heart, My Child и Through Your Eyes, както и на мемоари, Светлината в мен.

Ейнсли Ърхард Нет Уърт

Ейнсли Ърхард печели много пари, защото е известна журналистка, работила в тази сфера от пет години. Нетната й стойност се оценява на 6 милиона долара, с годишна заплата от 2 милиона долара.

Ейнсли Ърхард Съпруг, брак

Ейнсли Ърхард се омъжи за Кевин Маккини през април 2005 г., нейният първи брак, и се разведоха през 2010 г. На 13 октомври 2012 г. Ейнсли се омъжи за Уил Проктър, вторият й брак и той приключи през октомври 2018 г. Освен това те заедно имат една дъщеря на име Хейдън Дъбоуз Проктър .

През юни 2020 г. беше разкрито, че тя се среща с Шон Ханити, водещ на Fox News, от години. Това съобщава сп. People.

Ейнсли е весела и почтена жена, която предпочита да пази личния си живот в тайна. Тя не иска медиите да знаят за личния й живот в миналото и може би не иска другите да знаят за личния й живот в миналото. Освен това, тя може да е имала предишни любовни връзки и истории за срещи, но все още не ги е разкрила.

Популярни Публикации