Браян Бени от „Семейна карма“ Всичко, което трябва да знаете за него

Семейна карма е базирано в Южна Азия риалити телевизионно шоу, което проследява приключенията на три поколения индийски американски семейства, които се преместват в района на Маями, Флорида.

Шоуто удиви зрителите миналата година и ще се завърне по Bravo TV през март 2020 г. След успешен първи сезон шоуто наскоро обяви, че ще се завърне за втори сезон на 2 юни 2021 г.

С откровеното представяне на живота си, завладяващите деца и техните семейства докоснаха милиони сърца. Но Брайън Бени, любимец на феновете, беше този, който открадна шоуто със своята открита личност и постоянно желание да научи повече за неговата култура и вярвания.В предаването бившият парти плейбой разкри подробности за семейната връзка и романтичните си начинания. Бени обаче има много интригуващи тайни, които е пазел скрити от очите на обществеността.

Кой е Брайън Бени?

Бени е роден на 14 октомври 1991 г. в семейството на майка от Гвиана и баща индиец. Има по-малък брат Ник, който е с шест години по-млад от него. И двамата братя са родени и израснали в град Маями, Флорида. Майка му емигрира в Ню Джърси, когато е на шестнадесет години. Родителите му се запознават и се влюбват, докато посещават колеж в Ню Джърси.

Въпреки това, както го описва Бени, любовната им история в Боливуд е изпълнена с трудности, тъй като майка му произхожда от консервативно гуджаратско семейство, а баща му е от Западна Индия. В крайна сметка те се женят и създават семейство.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Brian Benni (@brianbenni_)

Професионална кариера на Брайън Бени

Що се отнася до професионалните му занимания, Бени винаги е фокусиран върху целите и кариерата си и работи усилено, за да ги постигне. 29-годишният мъж е посещавал Държавния университет на Флорида и е завършил бакалавърска степен по биологични науки, според неговия профил в LinkedIn. Докато е в колежа, той също е приет в Предстоматологичното общество на щатския университет във Флорида.

Бени започва работа за голяма ИТ услуга след дипломирането си и придобива значителен опит в тази област. От 2015 г. до 2018 г. той работи като изпълнителен директор на тази технологична фирма. Бени напусна тази компания през февруари 2018 г., за да работи в друга технологична компания на същата позиция. През последните три години той е работил като изпълнителен директор на Pivot Technology Services Corporation във Флорида.

Неженен ли е Брайън Бени или във връзка?

С кого се среща Браян Бени? Въпреки че е постигнал професионален успех, родителите му сега го насърчават да се ожени. Бени изследва романтична връзка с дългогодишната си приятелка Моника Васвани в първия сезон. Те обаче прекратиха романтичната си връзка веднага, защото химията им беше по-добра като приятели, отколкото като любовници.

Предишната неуспешна връзка на Бени не го възпря да търси друга Моника. Д-р Моника Шах, родом от Маями, сега е в обвързана връзка с него. Шах е специалист по ревматология в Gulf Coast Rheumatology в Тампа. Тя също е модел и бивша Мис Индия от Флорида. Бени и приятелката му се виждат само по три или четири дни, защото живеят в различни градове.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от д-р Моника Шах (@monica.shah_)

Брайън Бени Нетна стойност 2022 г

Бени има нетна стойност от 0 000, според докладите на Nicki Swift’s Stars Offline от 1 март 2022 г. Риалити звездата е натрупала зашеметяваща шестцифрена сума в резултат на участието си в актьорския състав на Family Karma, до голяма степен благодарение на Bravo. Той обаче работи като Account Executive през последните няколко години, което допринася за нетната му стойност.

Популярни Публикации