Зоуи Казан- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Кариера, Етническа принадлежност

Зоуи Казан Повече е американска актриса, драматург и сценарист, която е активна в развлекателната индустрия от 2003 г. Въпреки че започва кариерата си във филма от 2003 г., тя започва професионалната си кариера през 2006 г. с участие в пиесата, озаглавена „The Prime of Miss“ Джийн Броуди.“ По подобен начин тя започва да работи в други филми и телевизионни сериали след това. Тази актриса е добре известна с писането и актьорския си сценарий във филма „Ruby Sparks“ от 2012 г. Освен това тя е получила множество номинации и награди за актьорската си роля. Научете повече за Zoe Kazan Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Зоуи Суайкорд Казан
Професия Актриса, драматург и сценарист
Рождена дата 9 септември 1983 г
Родно място Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати
родители Никлоас Казан
Робин Суикорд
Братя и сестри Една по-малка сестра - Мая Казан
Височина 5 фута и 4½ инча (1,64 м/164 см)
Тегло 54 кг (119 фунта)
Партньори Пол Дано (2007-настояще)
деца Една дъщеря - Алма Дей
Нетна стойност 2021 г 3 милиона долара

Възраст и биография на Зоуи Казан

Зоуи Суайкорд Казан е родена в Лос Анджелис, Калифорния, на 9 септември 1983 г. Родителите й са работили в развлекателната индустрия като сценаристи, а баба й и дядо й също са били писатели и режисьори. По същия начин името на баща й е Никълъс Казан, а името на майка й е Робин Суикорд. Има и по-малка сестра Мая Казан, която е актриса. Тя също е на 38 години и е от зодия Дева.

Zoe Kazan Височина, тегло и измерване на тялото

Зоуи Казан е родена в Съединените щати и е от бял етнос. Тя има гръцки, английски и немски предци. Освен това, тя е висока 5 фута и 412 инча (1,64 м/164 см) и тежи около 54 кг (119 фунта). Освен това тя има стройна форма на тялото, сини очи и тъмнокафява коса. Въпреки това тя често боядисва косата си руса.Зоуи Казан (Източник: Getty Images)

Зоуи Казан Образование

Що се отнася до образованието си, Зоуи Казан посещава частното училище Wildwood, както и училището Marlborough. След това се записва в университета Йейл, където получава бакалавърска степен по изкуства по театър през 2005 г.

Социална медия

Зоуи Казан е активна само в Twitter, където има 95,6 хиляди последователи (@zoeinthecities).

С кого се среща Зоуи Казан? Връзка и дела

От 2007 г. Зоуи Казан е в дългогодишна връзка с актьора Пол Дано. Алма Дей, дъщерята на двойката, се роди през август тази година.

Как Зоуи Казан преследва кариерата си? Професионален живот

Зоуи Казан направи своя филмов дебют като Саманта във филма от 2003 г. „Swordswallowers and Thin Men“. Тя си взе почивка от актьорството след този филм и вместо това се появи в сценични пиеси. Междувременно тя се завръща във филма през 2007 г. През тази година тя се появява в три филма с второстепенни роли. Тя също се появява в три филма през 2008 г.: „Август“, „Аз и Орсън Уелс“ и „Пътят на революцията.“ По подобен начин през 2008 г. Зоуи се появява в четири филма, най-забележителният от които е романтичната комедия „Пътят е сложно“ , в който тя играе Габи Адлер. На следващата година тя се появи в „Meek’s Cutoff“ като Millie и „Happy“. Благодаря ви много. „Още, моля“, казва Мери Катрин.

Що се отнася до нейните филми, Зоуи направи своя телевизионен дебют в сериала от 2007 г. „Медиум“, където играе Изи. На следващата година тя участва в два документални филма, „Speechless“ и „After Iraq.“ През 2010 г. тя изигра Нина във филма „Bored to Death“. По подобен начин тя направи следващата си поява в „Olive Kitteridge“ през 2014 г. Тя играе Андреа Мартино в „The Deuce“ от 2017 г. до 2019 г. Освен това, през 2020 г. тя играе ролята на Елизабет Левин в драматичния телевизионен сериал за алтернативна история „The Plot Against America“.

Нетната стойност на Зоуи Казан 2022 г

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Зоуи Казан се оценява на 3 милиона долара. В момента тя води охолен начин на живот.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Щастливият й цвят е циан.
  3. Щастливият й камък е тюркоаз.

Популярни Публикации