Актьорът Парк Бо Гъм е бил уволнен предсрочно от армията

Парк Бо-гъм, южнокорейски сърцеразбивач, беше освободен предсрочно от армията за активна служба на 21 февруари и беше наблюдаван навън от почитатели. От него не се изисква да се връща в армията за официално уволнение, предвидено за 30 април съгласно новите правила за COVID и способността да използва оставащите отпуски.

Феновете за първи път видяха звездата от Record of Youth, облечена в тъмносиньо и с шапка, докато носеше голяма раница. Актьорът няма да бъде действащ войник, а по-скоро действащ военнослужещ, което означава, че няма да може да се появява публично или да публикува каквито и да било материали, докато не завърши службата си.

Парк Бо-гъм е освободен от армията предсрочно и агенцията му казва, че ще си почива.

 Парк Бо-гъм28-годишният Парк Бо-гъм се прибра у дома на 21 февруари, след като получи предсрочно освобождаване от военна служба. На 31 август 2020 г. се записва в армията. Завръщането на актьора у дома беше радостен повод за феновете, които чакаха дълго да го видят. Blossom Entertainment, управляващата компания на актьора, информира TVDaily, че той ще почива до официалната дата на премиерата си 30 април и ще организира бъдещите си дейности. Актьорът беше военен моряк, който беше повишен в сержант през ноември миналата година. Той предпочете да използва оставащия си отпуск, за да си вземе отпуск и днес получи предсрочно освобождаване, след което няма да е необходимо да се връща на военната служба.

 Парк Бо-гъм

Образцовото обучение за успешен случай на лидер-войник е ежегодно събитие, в което висши командири предоставят насоки и решаване на проблеми на войници, които са завършили шест месеца основно обучение. На 16 февруари актьорът се представи като инструктор в Образователния център на батальона за подготовка на новобранци на командването на военноморското образование, който прие 680 новобранци. Феновете бяха възхитени, когато той беше повишен и му бяха дадени отговорностите на инструктор. Освен това, поддръжниците са изключително щастливи, откакто новината за освобождаването му стана публична, а името му дори се появи в Twitter.

Фен на Park Bo Gum в Twitter

Park Bo-gum засне две издания, преди да се присъедини, уверявайки, че феновете имат добър материал, докато го чакат да свърши задълженията си. Record of Youth, романтична поредица, и Seobok, научно-фантастичен екшън филм, бяха пуснати съответно през 2020 г. и 2021 г. Феновете вече са нетърпеливи актьорът да се завърне на големия екран и да разкрие различната си страна.

Популярни Публикации