Isa Hernaez и Carlos Sainz ценят поверителността във връзката си

Карлос Сайнц има звездна репутация във Формула 1, след като дебютира във водещата серия състезания с четири колела през 2013 г. Оттогава той е предизвикал вълна от запитвания, както професионални, така и лични. Въпреки това, в сравнение с професионалния му живот, домашният му живот е по-малко известен. Той рядко обсъжда романтичните си ангажименти и обществеността често не е наясно с подвизите му на срещи.

От известно време пилотът от Формула 1 се среща с модната журналистка Иса Ернаез. Освен това те обичат да пазят романтиката си в тайна.

Карлос Сайнц и Изабел Ернаез Фустър имат дискретна връзка.

Сайнц и Ернез (пълно име: Isabel Hernaez Fuster) започнаха да излизат слухове през 2017 г. Първото им виждане заедно се случи по време на пътуване до Форментера, където изглеждаха влюбени. Изглежда романтиката им е започнала малко след това и те са заедно повече от четири години.И не се опитват да скрият приятелството си. Sainz и Hernaez вече са присъствали заедно на множество събития на червения килим, както и на други публични ангажименти, включително техните състезания.

Те просто не говорят много за романтиката си.

И при случай, че някой от тях е говорил за връзката, то е било, за да подчертае желанието си да запазят основния си фокус върху професията си. В крайна сметка предпочитаме връзката да е второстепенна и всеки да е съсредоточен върху работата си, отбеляза Ернаез в интервю за Vanitas през май 2021 г. За нас е изключително важно [sic] да поддържаме определено ниво на поверителност. Не обичам да обсъждам връзката си.

 Карлос Сайнц

Карлос Сайнц с приятелката си

Приятелката на Сайнц, от друга страна, не се притесняваше, че вече е известна. На въпрос дали й е приятно да загуби анонимността си, тя отговори, че не. Всъщност се разбирам доста добре. За мен няма значение, каза Ернаез. Тя също така подчерта, че основният й фокус е върху кариерата й, независимо дали хората я познават като приятелката на Сайнц.

Isa Hernaez е семеен приятел на Карлос Сайнц.

Hernaez е моден дизайнер. В момента работи в комуникационния отдел на Scalpers, модна марка, където отговаря за връзките с обществеността. Тя отговаря за демонстрирането на продуктите на своята марка пред клиенти и журналисти. Тя също беше разпитана по време на същото интервю дали предлага съвети за стил на сестрите на Сайнц, Бланка и Ана Сайнц. Ернаез отговори, като заяви, че е имала прекрасни отношения със сестрите му и, като цяло, семейството. Тя обаче не вярваше, че сестрите му се нуждаят от нейния съвет, тъй като имаха свои собствени различни личности.

 Карлос Сайнц

Карлос Сайнц позира за снимка

Освен това се говори, че тя прекарва всяка лятна ваканция със семейството на приятеля си. Двойката е заедно от близо пет години и не е неразумно да се предположи, че са поддържали предимно връзка от разстояние. Сайнц е постоянно в движение със своите състезания във Формула 1, състезания и тренировки между тях. Приятелката му също е заета с бизнеса си. Тази дистанция обаче не означаваше, че не са обмисляли да създадат собствено семейство.

Разбира се, отговори тя на въпрос дали някога е възнамерявала да има деца. Тя обаче спомена забързаните им графици. нямаме време за това.

Популярни Публикации