Скарлет Гартман - Всичко за съпругата на Марко Ройс

Скарлет Гартман е съпруга на Марко Ройс, немски професионален футболист. Той е капитан както на клуба от Бундеслигата Борусия Дортмунд, така и на националния отбор на Германия. Скарлет е професионален модел. Марко е успешен и известен немски футболист. Той започва да се интересува от футбола в ранна възраст и с течение на времето е по-успешен. Той започва младшата си кариера през 1994 г., а старшата си през 2006 г. Той участва и печели няколко мача със своя отбор. Той също така е играл за своята нация няколко пъти и се е доказал многократно.

Бързи факти

Пълно име Скарлет Гартман
Първо име Скарлет
Фамилия Гартман
Професия Модел
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Женен
Съпруг Марко Ройс
Без деца 1
Дата на раждане 24 октомври 1993 г
Възраст 28 години
Женен Дата 2019 г

Брак

Скарлет е омъжена за Марко от дълго време. След като се срещаха дълги години, двамата се ожениха в края на 2019 г. Те имат дъщеря, която се роди през март тази година. Двойката започна да се среща през декември 2015 г. и оттогава са заедно. Няма много информация за връзката им, като например как и кога са се запознали, но те изглеждат доста щастливи и не показват симптоми на раздяла. Двойката иска да даде на дъщеря си усамотение и иска тя да се наслаждава на детството си, без да бъде преследвана от медиите. Освен това не показват лицето й на снимките и самоличността й е неизвестна. И двамата избягват да обсъждат дъщеря си. Сватбата беше интимна и разкошна. Дъщеря им се роди същата година, когато сватбата им. Скарлет изглеждаше прекрасно в бялата си рокля, докато Марко изглеждаше страхотно в ушит черен смокинг.

Преди Скарлет

Преди това Марко се срещаше с Каролин Бос, немска телевизионна личност, преди да срещне Скарлет. Те бяха заедно повече от четири години. Те започнаха да се срещат през 2009 г. и прекратиха връзката си през 2013 г., но избраха да останат приятели.Най-голямата глоба за шофиране

Съобщава се, че Марко е получил едно от най-големите наказания за шофиране в историята на Германия, възлизащо на 500 000 паунда. След като е засечен да кара без книжка, той е глобен. В миналото той е наказван пет пъти за превишена скорост без книжка. Той каза, че причината за действията му е нещо, което дори той не разбира. Той участва в няколко автомобилни и дизелови реклами, преди да бъде арестуван в престъплението. По-късно същата година той разкри, че е получил шофьорска книжка.

Псевдоним

Марко има прякор от съотборниците си, който е доста забавен за чуване, а причината за него е още по-забавна. В резултат на това той получава прозвището Уди Кълвача след анимационния герой. Прозвището му идва от наблюденията на неговите съотборници, че движението на главата на Марко е подобно на това на Уди, особено когато спринтира.

 Скарлет Гартман

Нетна стойност

Нетната стойност на Скарлет е неизвестна, но тя трябва да печели много пари от професията си на модел. Нетното състояние на Марко се оценява на 20 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации