Kang Ha-neul- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Kang Ha-neul е известен южнокорейски актьор. Kang Ha-neul е добре известен с ролите си във филми и телевизионни драми като „Midnight Runners“, „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo“, „The Heirs“ и „Angel Eyes“ и много други.

Бързи факти

Пълно име: Ха Нул Канг
Дата на раждане: 21 февруари 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Южна Кореа
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Пусан
Националност южно корейски
Етническа принадлежност азиатски (южнокорейски)
образование Университет Chung-Ang (театър)
Братя и сестри Един брат

Биография на Kang Ha-neul

Kang Ha-neul е на 30 години и е роден на 21 февруари 1990 г. Той е роден в Пусан, Южна Корея, а собственото му име е Ким Ха-нюл, което се изписва на корейски като. Kang Ha-neul се изписва Kang Ha-neul на корейски.

Gang Ha-neul е друг начин да го кажем. На родния му език името му Ha-neul означава небе.Що се отнася до семейството му, Ha-father neul's беше фолклорен певец, който го научи да пее и да свири на китара в ранна възраст. И двамата Ha-parents neu са работили в развлекателната индустрия на Южна Корея. Kang Ha-neul също има по-малък брат, който е в развлекателната индустрия.

Kang Ha-neul е бил с наднормено тегло като дете и е осъзнал състоянието си. След това Ха-нюл започва редовни тренировки и строга диета, за да влезе във форма до края на гимназията. По-късно Ha-neul получава диплома по театър от университета Chung-Ang.

По подобен начин Ha-neul беше активен участник в културните дейности на университета по време на университетските си дни. В резултат на това той предизвика интереса на южнокорейските филмови и телевизионни продуценти и режисьори.

Kang Ha-neul Височина, Тегло

Кан Ха-Нул е висок приблизително 1,81 метра (5 фута 9 инча). Освен това няма налична информация за теглото му, измерването на гърдите-талията-ханша, бицепсите, размера на роклята и т.н. Ha-neul, от друга страна, има тъмнокафяви очи и копринено черна коса.

  Кан Ха-Нул

Kang Ha-neul (Източник: Pinterest)

кариера

Кан Ха-Нул работи като популярен южнокорейски актьор. Ha-neul е най-известен с ролите си в телевизионни драми като The Heirs, Angel Eyes, Misaeng: Incomplete Life, Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo и When the Camellia Blooms, наред с други. Актьорът е известен и с ролите си във филми като Mourning Grave, Twenty, Dongju: The Portrait of a Poet, New Trial и Midnight Runners, за да назовем само няколко.

Младият актьор беше обявен и за най-добър актьор на 56-ите награди за изкуство Baeksang. Kang Ha-neul беше класиран на 23-то място в годишния списък на Forbes Korea Power Celebrity през 2020 г.

Що се отнася до ранната му кариера, Kang Ha-neul искаше да последва стъпките на родителите си и да стане актьор. В резултат на това на 16-годишна възраст той дебютира в южнокорейския театър като Джанг Йънг-шил в мюзикъла „Небесната стража“. Това беше първата му изява като актьор.

Kang Ha-neul си взе една година почивка от училище на следващата година. Трябваше да се появи в телевизионния сериал My Mom! Супер мама! както и пиесата Carpe Diem. Докато Ha-neul беше в колежа, актьорът се появи в музикалния видеоклип Fly to the Sky Still Pretty Today.

Кариерата на Kang Ha-neul започва в музикалния театър. Thrill Me, Prince Puzzle, Black Mary Poppins и Assassins са няколко забележителни проекта. По-късно актьорът преминава към големия екран, появявайки се в редица телевизионни драми.

Kang Ha-neul имаше много натоварена година през 2015 г. През същата година той се появи в три филма. Това са C’est si bon, музикален филм, Empire of Lust и Twenty, филм за навършване на зряла възраст. Ha-neul получи няколко номинации за най-добър нов актьор и награди за изпълнението си в Twenty.

Kang Ha-neul участва в черно-белия биографичен филм Dongju: The Portrait of a Poet през 2016 г. Той изигра главния герой, поета Yun Dong-ju, в този проект. Този проект му донесе номинация за най-добър актьор на 25-те филмови награди Buil и 4-тите филмови награди Wildflower.

В допълнение, актьорът се появи в романтичната комедия 'Харесва за харесвания'. Той пое ролята на млад автор на песни с увреден слух за този проект. Ha-neul също се появява в Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo същата година. За това той пое ролята на 8-ми принц Уанг Уук.

На наградите за драма на SBS през 2016 г. той получи награда за отлични постижения за тази роля. В допълнение, за този проект, Ha-neul си сътрудничи с редица добре известни актьори, включително Lee Joon-gi, Lee Ji-eun (IU), Kim San-ho, Hong Jong-hyun, Byun Baek-hyun, Nam Джу Хьок и Джи Су

Kang Ha-neul участва във филма от 2017 г. „Нов процес“ като млад мъж, прекарал десетилетие в затвора след обидно разследване за престъпление, което не е извършил. Той участва в комедийния екшън филм Midnight Runners с Park Seo-joon, играейки изперкал студент в Корейския национален полицейски университет. През същата година Ha-neul участва във филма мистериозен трилър Forgotten с Kim Mu-yeol.

Kang Ha-neul също участва във военния мюзикъл Shinheung Military Academy през септември 2018 г., заедно с колегата си актьор Ji Chang-wook и k-pop идола Kim Sung-kyu. Изключителното изпълнение на Kang Ha-neul като Paldo му спечели номинация за най-добър актьор на 7-те музикални награди Yegreen.

По подобен начин през 2019 г. актьорът се завърна в развлекателната индустрия с „Когато Камелия цъфти“, в който си партнира с актрисата Гонг Хьо-джин. Той получи многобройни отличия за това, включително най-добър актьор (телевизия) на 56-те награди за изкуство Baeksang през 2020 г.

През януари 2020 г. той ще се завърне на сцената за изпълнение във Fantasy Tale. По същия начин на 10 декември 2019 г. TH Company обяви завръщането му на големия екран с Rain and Your Story. Агенцията на Kang Ha-new neul е TH Company.

Популярни Публикации