Александра Холдън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност

Александра Холдън е добре позната американска актриса, най-известна с ролите си в „Drop Dead Gorgeous“ през 1999 г. и „The Hot Chick“ през 2002 г. Тя е известна и с участието си в „Приятели“, „Friday Night Lights“ и „ Rizzoli & Isles.

Бързи факти

Пълно истинско име Александра Холдън
Псевдоним Александра
Възраст (към 2022 г.) 44 години
Професия актриса
Дата на раждане 30 април 1977 г
Място на раждане Нортфийлд, Минесота
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
гадже N/A
Нетна стойност N/A
Височина (прибл.) 5 фута 6 инча
Тегло (прибл.) 59 кг

Възраст и ранен живот на Александра Холдън

Александра Холдън беше роден на 30 април 1977 г , в Нортфийлд, Минесота, в Съединените щати. Александра Пейдж Холдън е нейното рождено име и е на 43 години. Бари Холдън е името на баща й, а Кристи Холдън е името на майка й. Тя е от скандинавски произход. Холдън е родена в Съединените щати, въпреки че етническата й принадлежност не е ясна. Що се отнася до образованието на Холдън, тя е завършила държавното училище в Нортфийлд.

Височина и тегло на Александра Холдън

Тя е висока 5 фута 6 инча и тежи 59 килограма. Очите й са сини, а косата й е руса. Физическите й мерки са 29-20-29. Александра Холдън

Александра Холдън Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Александра Холдън? Сигурно е изкарвала добре от работата си, но не е споменала колко. Разглежда се.

кариера

Александра Холдън започва кариерата си през 1996 г. като Дани Суонсън в телевизионния ситком „Mr. Роудс.“ На следващата година тя дебютира в киното в „The Last Time I Committed Suicide“. След това тя участва в „In & Out“ през 1997 г., „Drop Dead Gorgeous“ през 1999 г., „Sugar & Spice“ през 2001 г. „The Hot Chick“ през 2002 г. и „In a World…“ през 2013 г. Тя се е появявала в телевизионни програми като „Ally McBeal“ през 2001 г., „Friday Night Lights“ през 2007 г., „Franklin & Bash“ през 2011 г. и много други. Александра се занимава и с музикална индустрия. През 1997 г. тя участва в музикалния видеоклип на Aerosmith Hole in My Soul.

 Александра Холдън

Александра Холдън Гадже и срещи

С кого се среща Александра Холдън? Александра Холдън в момента е необвързана. Преди това, на 10 декември 1997 г., тя се омъжи за любовника си Джони Стронг. Джони е майстор на бойните изкуства, актьор, каскадьор и музикант. Връзката на двойката не можа да бъде поддържана и завърши с развод; точната дата на развода им обаче не е сигурна.

Популярни Публикации