Nobojit Narzary- Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност

Нободжит Нарзари е индийска танцьорка и шампионка в реалити шоу. На 26 юни 2022 г. той спечели трофея на Dance India Dance Little Masters Season 5. Той владее модерен, свободен стил и хип-хоп танцови стилове. На 12 март 2022 г. той направи публичния си дебют, когато се появи в първия епизод на Dance India Dance (DID). В крайна сметка той успя след тримесечни усилия.

Бързи факти

Рождено име Нободжит Нарзари
Псевдоним Нободжит, Нобо
Дата на раждане През 2012 г
Възраст (към 2022 г.) 9 години
Популярни за Печеливш танц индийски танц Little Master 2022
език асамски , Не
Училище Местна гимназия
образование Преследване на училище
Професия Танцьорка
Зодия Не се знае
Националност индийски
каста Принадлежи към общността на Боро в Асам
Място на раждане Голагат, Асам
Сегашен адрес Мумбай
Нетна стойност 10 Lakh INR (прибл.)
Учител/капитан Вайбхав Гуге
Височина (прибл.) Във футове инчове: 4′ 2″
Тегло (прибл.) В килограми: 22 кг

Nobojit Narzary Възраст и ранен живот

Нободжит Нарзари е роден в 2012 г , в Голагат, Асам. Освен това той твърди, че е само на девет години и че посещава училище. Той обаче не споделя името на училището си. По-късно той беше избран и участва в риалити програмата DID от март 2022 г. Сега той живее в Мумбай. Докато участва в DID, той научава много за танците.

Височина и тегло на Nobojit Narzary

Нободжит Назарари е висок 4 фута 2 инча . Тежи около 22 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Нободжит Нарзари

Нетната стойност на Nobojit Narzary

Колко е нетната стойност на Nobojit Narzary? Животът на Nobojit Narzary се промени на 26 юни 2022 г., когато тя спечели риалити програмата DID (Dance India Dance) Little Master. Той не само спечели програмата, но и се превърна в танцова сензация и получи голяма парична награда. Когато спечели, той получи чек за десет лакх рупии. Той не е роден в богато семейство и е видял много трудности през живота си. Сега обаче, след като е спечелил 10 lakh, той може лесно да продължи образованието си и професията си като танцьор. Текущата му нетна стойност е около 10 lakh INR към октомври 2022 г.

кариера

Нободжит е танцьор от четиригодишна възраст. Участвал е в няколко местни и сценични турнира. Но през 2022 г. съдбата му се промени, когато беше избран за един от кандидатите на Dance India Dance Little Masters. Nobojit Narzary победи другия участник в програмата, Appun Pegu, който беше обявен за първи подгласник на шоуто на 26 юни 2022 г. Nobojit привлече много внимание на съдиите от момента, в който започна да играе. В момента Nobojit е на път към успешна кариера като хореограф и инструктор по танци.

Nobojit Narzary Приятелка и запознанства

С кого се среща Нободжит Назарари? Nobojit Narzary най-вероятно е необвързан в момента. Той все още е твърде млад, за да има връзка в този момент. Той обаче има прекрасна личност и е прекрасно младо момче. По същия начин той има много фенове в момента, така че няма да е изненадващо, ако влезе във връзка в бъдеще.

Популярни Публикации