Бащата на Reign Mosley заявява, че тя е по-добрата му версия

Тимбаленд е познато лице на хората в музикалния бизнес и тези, които харесват музиката. Timbaland, американски рапър, музикант и звукозаписен директор, спечели сърцата на милиони хора по целия свят с оригиналната си продуцентска работа и отличителния ритмичен стил „Stuttering“. Timbaland, известен като DJ Timmy Tim, е основател на звукозаписната компания Mosley Music Group, която включва музиканти като Nelly Furtado. По същия начин, той и неговият колега звукозаписен продуцент, Swizz Beatz, с псевдоним Kasseem Daoud Dean, създадоха уебкаст сериала Verzuz. Бизнес животът на Тимбаланд е добре познат на всички негови почитатели като братовчед на американския певец и автор на песни Фарел Уилямс. Личният му живот, особено децата му, остава горещ въпрос за почти всички, които се интересуват от него. И така, ето някои подробности за Reign Mosley, детето на Timbaland с бившата му съпруга, Monique Idlett.

Най-малкото дете на Тимбаланд с Моник Идлет

Рейн Мозли е най-малкото дете на Тимбаланд с отчуждената му съпруга Моник Идлет. Тя е единственото биологично дете на двойката, което те посрещнаха през ноември 2007 г. Timbaland и Monique Idlett, бившият екип съпруг-съпруга, родиха дъщеря си Reign година преди да се оженят. Рейн Мозли е по-малката сестра на Тимбаланд, както и двете му деца, Деметриъс Идлет Мозли и Франки Идлет Мозли. Двамата братя на Моник са потомци на майка й от предишна връзка. Тимбаланд, бащата на Рейн, осинови и отгледа момчетата като свои след брака. Деметриус и Франки са нейни полубратя и сестри, с които тя поддържа близки отношения.

  Рейн МозлиДъщерята на Тимбаланд Рейн Мозли

Рейн Мозли има близки отношения с по-големите си братя. Профилът на Моник Идлет в Instagram е използван за създаването на това изображение.
Освен това дъщерята на Тимбаланд, Рейн Мозли, посещава същото училище като по-големите си братя и сестри, Westminister Christian School. Рейн, тринадесетгодишна красавица, изглежда предпочита живот далеч от светлините на общественото внимание. Въпреки факта, че е в Instagram, тя все още не е публикувала нито една публикация. Надяваме се, че тя скоро ще бъде активна в сайтовете за социални мрежи, за да можем да научим повече за нея.

Бракът на родителите й е разтрогнат през 2017 г

Timbaland и Monique Idlett, родителите на Reign Mosley, започнаха да се срещат през 2004 г. След няколко години, през 2007 г., те имаха Reign. Тимбаланд предложи брак на Моник по време на празника на децата им и я помоли да се омъжи за него. Накрая през юни 2008 г. те се ожениха на пищна церемония в Аруба, в компанията на любимите си хора и куп звезди музиканти.

  Рейн Мозли

Въпреки това, след пет години брак, Моник, майката на Рейн, подаде молба за развод от баща си през октомври 2013 г., позовавайки се на непреодолими различия. Освен това тя искаше значителна издръжка от Тим, която включваше издръжка за деца, разходи за училище и застраховка за децата им. Впоследствие те се помириха, но това не продължи дълго. Моник отново подаде молба за развод през юли 2015 г. и разводът приключи през март 2017 г. Въпреки факта, че бившата двойка се разведе, те обещаха да останат близо до съ-родителя Рейн и нейните братя и сестри. След развода активният сътрудник на американската R&B музика Тимбаленд отново открива любовта. В момента Тим е сгоден за Мишел Денис. Моник Идлет, майката на Рейн, изглежда не се среща с никого в момента. Сега Айдлет насочва вниманието си към ролята си на главен изпълнителен директор на Reign Ventures, както и към благотворителни инициативи.

Reign Mosley, по-добрата версия на нейния баща

Рейн Мозли, тринадесетгодишната дъщеря на Тимбаланд с Моник Идлет, вече проявява музикални способности, наследени от баща си. Тя може да рапира свободен стил върху музиката на баща си и освен това е фантастична танцьорка. Тимбаланд, нейният баща, качи видеоклип, на който те рапират в свободен стил на песента му „My Name is Tim“ през 2013 г. Reign очарователно пее някои рими, докато прави прическа във видеото, докато баща й прави отлична бийтбокс сесия.

Освен това, в интервю от 2017 г. за списание In Touch, Тимбаланд се възхити за невероятната музикална интуиция на своята тогава деветгодишна дъщеря, Reign. Той твърди, че дъщеря му е по-добрата му версия и че е наследила музикалните му предпочитания. Тим продължи да казва, че когато е довел Reign на снимачната площадка на състезателното шоу The Pop Game на Lifetime, тя е направила точна оценка. Дъщерята на Тимбаланд, Рейн Мозли, наблюдаваше всички състезатели и даде различни забележки, които учудиха баща й. Тим предположи, че когато порасне, тя ще контролира фирма, ще избира музиканти и ще бъде нещо значимо. Рейн Мозли е едва в ранните си тийнейджърски години, но вече печели сърцата на феновете на баща си по целия свят със своите танцови и певчески способности. Изглежда светът скоро ще стане свидетел на още един Мозли, който пламва ярко в американския развлекателен бизнес.

Популярни Публикации