Jeon Sun-Hye разкри раздялата си с U-kwon на гаджето си Block B

На 1 май 2022 г. моделът Jeon Sun-hye заяви в своя Instagram, че се е разделила с U-Kwon на гаджето си Block B. U-Kwon потвърди романса си с модела пред обществеността през декември 2012 г. и двамата са се срещали оттогава. Двойката обаче се раздели и избра да останат приятели, а не партньорство.

Моделката не използва израза скъсват, но каза, че за момента не са любовници, а приятели. Изглежда, че някои хора са се свързали с нея в Instagram за връзката им, поради което тя публикува писмо за това.

След 10 години връзка U-Kwon от Block B и приятелката му Jeon Sun-hye се разделят

На 1 май K-pop феновете бяха шокирани да научат за раздялата на U-kwon от Block B и известния модел Jeon Sun-hye. Последната изпрати писмо, в което изрази разочарованието си, че двамата вече не са любовници. В описанието моделът каза, че ще изтрие публикацията ден по-късно. Джеон Сун-Хе

Jeon Sun-hye отвори краткия имейл, като заяви, че е получила няколко лични съобщения в Instagram, без да навлиза в повече подробности. Като се има предвид съдържанието на бележката, безопасно е да се предположи, че е за нея и U-Kwon на K-pop звездата Block B. Тя каза, че е мислила много, преди да напише писмото.

Много хора ми изпращат DM наскоро, след като са прегледали моите истории в [Instagram], и изглежда, че много хора са загрижени, така че след дълго обмисляне, предпазливо повдигам това. Ние вече не сме любовници и се задоволяваме да сме приятели за момента.

Благодарим ви, че се грижите за нас и ни насърчавате до този момент. Всички вие също положихте много усилия днес.

U-Kwon от Block B все още не е коментирал въпроса. Постът на Jeon Sun-Instagram hye, от друга страна, беше залят с окуражаващи и добри чувства от почитатели. Междувременно 30-годишната K-pop звезда приключи военната си служба през ноември. Той беше и първият, който призна, че излиза с модела.

 U-kwon на Block B

Кога започна връзката им?

U-Kwon от Block B изпрати изявление до фен клуба на BBC на групата на 2 декември 2012 г. Той каза, че любовникът му е известен модел Jeon Sun-hye, който е четири години по-възрастен от него. Той я наричаше първата си любов и някой, който му даваше сила и подкрепа, когато искаше да падне.

Популярни Публикации