Тайт Уеливър- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Съпруга, Кариера

Титъс Уеливър е американски актьор, който е активен в развлекателната индустрия от 1990 г. Тъй като се интересуваше от актьорско майсторство, той завърши драма и в крайна сметка продължи да се занимава с актьорство като професионална кариера. Той е добре известен със своите различни уеб сериали, филми и телевизионни предавания.

По същия начин той е добре известен с ролята си на Данте Маркъс във филма „Човек на перваза'. Той също е добре известен с ролята си на Джими О'Фелън в телевизионния сериал „Синовете на анархията'. Тит също е сценичен артист, който се появява в редица сценични пиеси по време на ранната си актьорска кариера. Този актьор също е давал гласа си на редица анимационни пиеси и е разказал редица аудиокниги. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, приятелката, кариерата и фактите на Тит Уеливър

Бързи факти

Истинско име Тайт Б. Уеливър
Псевдоним Тит
Известен като актьор
Възраст 59-годишен
рожден ден 12 март 1962 г
Родно място Ню Хейвън, Кънектикът, Съединените щати
Зодия Риби
Етническа принадлежност немски, английски, шотландски и ирландски
Националност американски
Религия християнството
Височина 5 фута 11,25 инча
Тегло 90 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Син
Цвят на косата Сол и черен пипер
Номер на обувка 10
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 5 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, четене на книги

Кой е Титъс Уеливър?

Тайтъс Б. Уеливър е роден на 12 март 1962 г. в Ню Хейвън, Кънектикът, САЩ. Нийл Уеливър, неговият баща, беше пейзажист, а Норма Крипс, майка му, беше моден илюстратор. Той имаше трима братя и сестри: по-голям брат на име Сайлъс, по-малък брат на име Ели и по-малка сестра. Той е на 59 години и е роден под знака на Риби.Титъс Уеливър Ранно детство

Титъс Уеливър е изправен пред различни предизвикателства като дете. При пожар през 1975 г. той губи дома си, ателието на баща си и няколко произведения на изкуството. През 1976 г. той също губи по-малката си сестра поради невръстност. По същия начин по-големият му брат Сайлъс почина от мускулна дистрофия. Докато по-малкият му брат Ели беше убит в Тайланд през 1991 г. По отношение на образованието той посещава Нюйоркския университет и работи в HB Studio в Ню Йорк.

Колко висок е Титъс Уеливър?

Титъс Уеливър е от бял етнос и има американско гражданство. Той произлиза от немски, английски, шотландски и ирландски предци. Той е висок 5 фута и 11,25 инча (182 см/ 1,82 м) и тежи приблизително 90 кг (198 фунта). Освен това. той има нормално тяло и гъсти вежди. Освен това той има сини очи и коса с цвят на сол и черен пипер.

  Титъс Уеливър

Титъс Уеливър (Източник: Instagram)

Социална медия

Titus Welliver е активен в социалните медии. Неговият акаунт в Twitter (@welliver titus) има 60,9 хиляди последователи. По същия начин той има 34,2 хиляди последователи в Instagram (@tituswelliverofficial).

Коя е съпругата на Титъс Уеливър?

Тайт Уеливър е женен пет пъти. Той се жени за Хедър Виландт за първи път през 1989 г. и те се развеждат. По подобен начин той се жени за актрисата Дани Секстън през 1992 г. и се развежда през 1996 г. През 1998 г. той се жени за Джоана Хеймболд за втори път. Еймън Лоркан Чарлз и Куин Уеливър бяха двамата им синове. За съжаление, те също се развеждат през 2005 г. След финализирането на развода му, той се жени за Елизабет У. Александър през 2005 г., от която има дъщеря на име Кора Уеливър. За съжаление тя почина през 2012 г. в резултат на рак на гърдата. Той се ожени за Джоузефа Стемкенс след две години и бракът продължи до 2019 г.

Как Титъс Уеливър преследва кариерата си?

Титъс Уеливър дебютира в киното през 1990 г. с филма „Navy SEALs.“ След това той се появява в редица други филми, включително „The Doors“ и „Mobsters“ през 1991 г., „Zero Tolerance“ и „Blind Justice“ в 1994 г., „Born to Be Wild“ през 1995 г. и „Mulholland Falls“ през 1996 г. По същия начин той се появява в „Rough Riders и „The Big Fall“ от 1997 г., „Cement“ от 2000 г. и „Biker Boys“ от 2003 г. Той също е играл Дейл Бекер в „Twisted“, Милос в „Нападение срещу участък 13“ през 2005 г. и Лайънъл Маккрийди в „Gone Baby Gone“ през 2007 г. Титъс също се появява във филмите от 2008 г. „The Narrows“ като Тони и „The Human Contract“ като г-н Прайлис. На следващата година той се появява в „Красивият Хари“. През 2010 г. той се появява като цивилен във филма „Мафия II“.

По-конкретно, неговите дългогодишни сериали включват „Менталистът“ и „Последният кораб“ през 2014 г., „Бош“ от 2015 г., който все още се излъчва днес, и „Добрата съпруга“ от 2009 г. до 2011 г., където играе повтаряща се роля . Титус също се появява в телевизионни филми като „Пробуждане“, „Добро утро, убиец“, „Среднощно слънце“, „Истинско синьо“ и много други. Последните му предавания включват „Hell’s Kitchen“ през 2018 г., „Закон и ред: Отдел за специални жертви“ през 2019 г. и „The Mandalorian“ през 2020 г.

Нетната стойност на Титъс Уеливър 2022 г

Нетното състояние на Титъс Уеливър се оценява на 5 милиона долара към 2022 г. Той е професионален актьор, който е издал много хитови филми.

Факти

  1. Той обича да ходи на фитнес.
  2. Той е известен със своя твърд вид.
  3. Тит обича пилешки бутчета.

Популярни Публикации