Били Камец почина на 35-годишна възраст

Били Камец , известен гласов актьор за видеоигри и аниме, почина на 35 години след продължителна борба с рак на дебелото черво. Администраторите на неговия акаунт в GoFundMe обявиха смъртта му. Кампанията започна през май 2021 г., скоро след като Камец заяви, че има рак на дебелото черво в стадий IV и ще си вземе отпуск от работа, за да прекара време със семейството си в Пенсилвания.

Кампанията GoFundMe заяви, че получените пари ще бъдат използвани за плащане на пътуване, застраховка, медицински разходи, които не са покрити от застраховка, и други ежедневни разходи за живот. Към момента на писане на тази статия кампанията е събрала 3 598 от целта си 0 000.

Кампанията ще приключи официално на 14 юни, за да даде възможност за последни мисли и приноси, според организаторите. Беше заявено също, че всички пари, които не са необходими за лечението на Камец, ще отидат за погребението му и честването на живота и погребението му. Семейството на Камец също искаше хората да дадат средства на Коалицията за борба с рака на дебелото черво в негова памет. Според съобщенията семейството му ще има посещение на 15 юни, а Камец ще бъде оставен на почивка на 18 юни. Били Камец

Поглед назад към живота на Били Камец.

Били Камец беше американски гласов актьор, най-известен с ролите си на Джосуке Хигашиката в JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable, Такуто Маруки в Persona 5 Royal и Наофуми Иватани в The Rising of the Shield Hero. Камец е роден в Ланкастър, Пенсилвания на 22 март 1987 г. и е израснал в Хърши, Пенсилвания. Той е работил като член на развлекателния екип на круизната линия на Disney, преди да отиде в Лос Анджелис през 2016 г., за да изпълни Aladdin: A Musical Spectacular.

 Били Камец

Художникът по-късно преследва кариера в озвучаването, като получава главни роли в аниме епизоди като Attack on Titan, Demon Slayer, Boruto, Pokemon Journeys и Neon Genesis Evangelion, наред с други. За участието си в The Rising of the Shield Hero, Камец получи наградата за най-добро изпълнение на VA (EN) на 4th Crunchyroll Anime Awards през 2020 г. Камец е добре запомнен от феновете на Nintendo с ролите си в Fire Emblem: Three Houses, Fire Emblem Heroes , и Pokemon Masters.Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Triangle Strategy, 13 Sentinels: Aegis Rim и Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster са някои от другите видеоигри, които е озвучавал.

Почитта тече, когато Били Камец умира

Били Камец беше известен гласов актьор в индустрията за аниме и видео игри. За съжаление, той почина на 9 юни 2022 г. в резултат на рак на дебелото черво в стадий IV. След новината за смъртта му много от последователите и доброжелателите на Камец се стекоха в Twitter, за да изразят своите съболезнования:

Били Камец несъмнено ще липсва на семейството, приятелите, феновете и близките, тъй като съболезнованията продължават да се предават онлайн. Той ще бъде признат и за работата и приноса си към развлекателния сектор.

Популярни Публикации