Коя е Джена Шей? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, кариера

Джена Ший е известен американски модел и разработчик на сексуални забавления. Огромният успех на Ший се дължи единствено на нейното онлайн присъствие. Тя процъфтява в създаването на съдържание за възрастни и подпомагането на други, които желаят да влязат в същата сфера.

Ший има повече от шест милиона последователи в Instagram и тя използва медиума ефективно, за да популяризира другите си проекти. И Ший предлага онлайн класове, които инструктират хората как да разширят присъствието си в социалните медии и да разработят страница OnlyFans. Тя е участвала в множество интервюта и подкасти, в които е обсъждала сферата си на работа и историите за успех, които Джена е помогнала да генерира.

Бързи факти

Пълно име Джена Ший
Професия Модел, влиятелен човек в социалните медии
Популярни за Нейното съдържание в Instagram
Възраст (Както през 2022 г.) 36 години
Дата на раждане 8 септември 1985 г
зодия зодия Дева
Родно място Ингълуд, Калифорния, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута, 4 инча
Цвят на очите кафяво
Тегло Прибл. 55 кг
Тип тяло пясъчен часовник
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 1 милион долара

Джена Шей Wiki

Джена Ший не обсъжда своето възпитание, семейство или братя и сестри в медиите. Множество източници показват, че тя е родом от Ингълуд, Калифорния, в Съединените щати. Денят на нейното раждане е 8 септември 1985 г. Ший има американско гражданство.Няколко доклада показват, че тя е от полски произход. Ший не разкрива къде е посещавала колеж или гимназия. Тя е висока пет фута четири инча и има фигура на пясъчен часовник. Ший има кафяви очи и руса коса. Тя тежи почти петдесет и пет кг.

Джена Шей Гадже, Запознанства

Източници сочат, че преди това Джена е излизала с музиканта Арън Картър. Двамата излизаха само няколко месеца. Двойката заяви, че иска да има дете заедно, но това не се случи.

Няколко сведения сочат, че Шей е излизала с Лил Уейн. За двамата се носеха множество слухове. А изявлението, което Ший направи за скуката си по време на престоя им в Маями с рапъра, предизвика много драма и полемика в медиите.

Джена е известна с това, че ухажва знаменитости и звезди от Националната баскетболна асоциация. Тя прави ясно да се разбере, че предпочита да се среща с мъже със смесен, испаноговорящ и черен произход. Ший беше заедно със Soulja Boy, James Harden, French Montana, Tyga и Austin Day, наред с други. В момента Ший живее с любимата си котка. Някога тя притежаваше Питбул, но той почина.

  Джена Ший

Джена Ший

кариера

В Америка Джена Шей е добре известна с работата си като модел на бляскави бонбони. По същия начин е работила за изданието Луди и ШОУ.

Ший прекара няколко години в преследване на кариера като модел на Instagram и производител на порнографско съдържание. Някои източници сочат, че Ший преди това е служил като ескорт за членове на медиите. В момента тя произвежда порнографско съдържание на OnlyFans.

В допълнение, 35-годишният предлага въвеждащо обучение за стартиране на акаунт OnlyFans, разширяване на присъствие в Instagram и популяризиране на съдържание. Тя е помагала на хора в сектора на сексуалното съдържание да работят и да печелят пари. Дженифър го подчерта в интервю през януари. Тя печели почти милион долара само чрез OnlyFans.

Нетната стойност на Джена Шей

Нетното състояние на Джена надхвърля 1 милион долара към октомври 2022 г. Тя генерира пари чрез рекламиране в социалните медии на множество продукти и абонаменти за OnlyFans. Като влиятелен човек в социалните медии, Джена изброява разходите, свързани с маркетинга на марката, на своя уебсайт.

Цената за поставяне на реклама в нейния пост в Instagram за един час е 0, 0 за два часа и 0 за нейната история в Instagram. Има също така различни разходи, свързани с извиквания във Facebook, промоции в Snapchat и публикации във Facebook.

Shea има подобен магазин на дребно. Всички полове могат да закупят тениски, качулки, бански костюми, опаковки, шапки и потници. Разходите започват от . Шей има над шест хиляди абонати в YouTube. Пуснат е на 25 септември 2010 г. Каналът на Shea в YouTube има видео регистрационни файлове, реакции и интервюта.

Любопитни факти

  • Нейният астрологичен знак е Дева.
  • Тя произлиза от полските предци.
  • Тя носи псевдонима Джена Шей Косгроув.
  • Джена беше забранена от TikTok заради голота.
  • Джена притежава резиденция в Тексас.
  • Ший започва кариерата си на модел през двадесетте си години.
  • Ший харесва и котки, и кучета.

Популярни Публикации