Роналд Байлс - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Роналд Байлс е дядо на олимпийската гимнастичка Симон Байлс, която се превърна в един от най-титулуваните спортисти в американската история.

Бързи факти

Пълно име: Роналд Байлс
Дата на раждане: 08 август 1949 г
Възраст: 73 години
Хороскоп: Лео
Пол: Мъжки
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруга Нели Байлс
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Националност американски
деца Симон Байлс

Биография на Роналд Байлс

Роналд Байлс е роден в САЩ на 8 август 1949 г. Сега е на 72 години. Той е дядото на Симон Байлс. Симоне е гимнастичка, спечелила четири златни медала в многобоя, отбора, земните упражнения и състезанията по прескок на Олимпийските игри през 2016 г.

За съжаление няма информация за образованието или родителите на Роналд. Роналд осинови Симон, когато тя беше на шест години през 2001 г.Височина, тегло на Роналд Байлс

Височината и теглото на Роналд не са известни. Той обаче има черна коса и очи. Той също не е в социалните мрежи. Измерванията на тялото на Симон, от друга страна, са налични. Тя е висока 4 фута 8 инча и тежи приблизително 46 кг.

  Роналд Байлс

Роналд Байлс със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

За съжаление не се знае нищо много за професионалния живот на Роналд. Симон започва гимнастика на 6-годишна възраст. На екскурзия в детска градина. След това тя се присъедини към Bannon's Gymnastics. Тя започва да тренира с Ейми Бурман. Тя беше на осем години.

През 2011 г. тя дебютира на Houston American Classic. След като спечели прескок и греда, тя се нареди трета в общото класиране. По-късно тя се състезава в USA Classic в Чикаго. общо 20-ти. Тя напусна държавното училище през 2012 г., за да се съсредоточи върху обучението си. Освен това тя спечели American Classic през 2012 г. в Хънтсвил, Тексас. Тя спечели US Classic в Чикаго и се класира за националите.

По същия начин тя и Кейтлин Охаши направиха своя старши международен дебют като заместници на Елизабет Прайс и Кайла Рос. Тя също спечели трофея на град Йезоло през 2013 г. Тя спечели титлата в многобоя през 2013 г., побеждавайки Кайла Рос.

След като пропусна няколко турнира по-рано през годината поради контузия в рамото, тя спечели златото на Националния шампионат по гимнастика през 2014 г. Тя спечели 2015 AT&T American Cup с резултат от 62.2999, с 4.467 точки по-висок от сребърния медалист. Симон Байлс подписа с Октагон на 29 юли 2015 г.

Тя спечели едва втората републиканска титла в многобоя. Тя е първата жена, спечелила три последователни световни титли по гимнастика.

През 2016 г. тя спечели Тихоокеанския кръг и националните титли в многобоя. Тя влезе в олимпийския отбор на 10 юли.

На 9 август 2016 г. Симоне спечели първото си олимпийско злато. Тя спечели злато в многобоя на 11 август. Тя спечели прескока при жените с резултат 15.966. Симоне спечели злато и на земя. На греда тя спечели бронз.

Нетната стойност на Роналд Байлс

Симоне изкарва добре от професионалната си кариера. Тя също е постигнала много неща в живота му, включително слава, популярност, фенове и много други. В резултат на това не може да се отрече, че тя натрупва голямо богатство. В резултат на това нетната й стойност се оценява на около 16 милиона долара.

Съпругата на Роналд Байлс, брак

Нели Байлс е съпругата на Роналд Байлс. Симон беше на шест години, когато я осиновиха. Световната допинг агенция беше хакната през 2016 г. от руската група за кибершпионаж Fancy Bear. В резултат на това нейните медицински досиета бяха оповестени публично. По-късно тя разкри в Twitter, че има разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност.

Беше й разрешено да получи лечение за същото състояние и получи разрешение за терапевтична употреба. От 2017 г. до 2020 г. Симон Байлс излизаше със Стейси Ървин младши. Тя започна да се среща с американския футболист Джонатан Оуенс през август 2020 г. Тя също така обяви годежа си с Джонатан Оуенс на 15 февруари 2022 г.

Популярни Публикации