Кой е Ryan McKeown от Below Deck Down?

С наближаването на премиерата на Below Deck Down Under, тийзърът за сезона описва нов готвач, Chef Ryan McKeown, който работи усилено, за да впечатли екипажа и чартърните пътници с кулинарните си способности. Поредицата, която трябва да бъде излъчена по Peacock на 17 март 2022 г., ще включва готвача, който приготвя страхотни деликатеси за всички на борда на M/Y Thalassa, както и някои горещи разногласия с екипажа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от главния готвач Ryan McKeown (@chefryanmckeown)

Главният готвач Райън Маккеоун от Below Deck Down

Главният готвач Ryan McKeown винаги е бил ентусиазиран по отношение на храната, както се вижда от неговия профил в Instagram, който е пълен с някои страхотни гурме ястия, които биха накарали всеки да потече слюнка. McKeown завършва обучението си по управление на ресторанти/услуги за хранене в Penn State University, преди да поеме по професионалния си кулинарен път през 2014 г. Райън Маккеоун

Започва кариерата си като су-готвач в The Gothic Restaurant в Мейн, където работи повече от две години. По това време той също работеше като главен готвач в Matthew Kenney Cuisine, според страницата му в LinkedIn. След това McKeown работи като главен готвач за Ocean Properties Hotels Resorts and Affiliates за около година. През 2018 г. става частен готвач в Design 2BRT. Според NBCU, роденият във Филаделфия е усъвършенствал способностите си, работейки в пицариите на баща си. McKeown е в яхтената индустрия от пет години и в момента пътува между Маями, Нашвил и Филаделфия по работа.

 Райън Маккеоун

McKeown няма да се появи по телевизията за първи път. Преди това той е бил в Today in Nashville, развлекателна и лайфстайл програма, докато е работил като главен готвач в STK Steakhouse. Когато не експериментира с кухнята или не готви нови рецепти, готвачът обича да пътува, да лови риба и да изпробва нови приключенски спортове. Сега, на Below Deck Down Under, главният готвач е готов да покаже невероятните си кулинарни таланти, като приготви някои възхитителни ястия за чартърни гости, докато се справя с лични трудности с членовете на персонала на яхтата.

Популярни Публикации