Съпругата на Ерик Бугенхаген промени живота му към по-добро

Ерик Бугенхаген направи своя дебют в WWE в епизод на NXT Live през октомври 2017 г. като Ric Boog. Той е двукратен шампион на WWE 247, който направи своя дебют в основния състав на SmackDown през май 2021 г. Bugenhagen е YouTuber, освен че е кечист на WWE. Той има почти 240 000 последователи и публикува забавни и глупави видеоклипове. Той обаче споделя най-вече видеоклипове, на които тренира в домашната си фитнес зала и понякога предлага практически съвети. В тези филми той се самонадига, преди да се вдигне с невероятна сила.
Феновете не могат да не се тревожат за по-добрата половина на звездата от WWE, която избира да се държи далеч от изключително публичното си призвание, въпреки своята популярност и богатство.

Съпругата на Бугенхаген промени живота му

Бугенхаген поддържа личния си живот дискретен, така че нищо не се знае за жена му; въпреки това, тя понякога се показва в неговите филми за упражнения, като му помага при повдигането. В едно от качванията си той обаче описва как се е запознал със съпругата си и връзката им. Бугенхаген публикува видео, озаглавено „Разпад на връзката?“ на 25 февруари. Той започна видеото, като прочете въпрос от Майкъл, 21-годишен фен, който потърси житейски съвет от бореца.

 Ерик Бугенхаген

Ерик Бугенхаген (Източник: Google)Майкъл го попита дали трябва да прекрати новата си връзка, тъй като не беше сигурен дали това е това, което търси. Майкъл очевидно е решил, че Бугенхаген е подходящият човек, на когото да зададе въпроса, заради това колко щастлив изглежда Бугенхаген със съпругата си. Така Бугенхаген реагира с приказка от времето, когато е бил на 20 години.

Той каза, че много пие, има много проблеми и че борбата е последното нещо, за което мисли. Той се опита да се подобри, но не успя и в крайна сметка беше изгонен от резиденцията си. Накратко, той се запознава със съпругата си, докато търси нов апартамент. Тогава животът на Бугенхаген се преобръща към най-лошото. В крайна сметка той се влюби в нея и призна, че тя му е помогнала да върне живота си в релси. След това той предложи своите предложения.

Бугенхаген и съпругата му са изправени пред трудности

В същото видео пауърлифтърът обсъди трудностите, пред които са изправени той и съпругата му. Бугенхаген е преживял много със съпругата си. Той каза, че те са били бедни от много години и са зависели от родителите му за храна, докато са живели с майката на жена си. Той продължи да казва, че ако не е имал жена си до себе си, докато страдаше, щеше да бъде още по-саморазрушителен и отровен. Но сега той е доволен, че е останал до съпругата си през всичките тези години.

Популярни Публикации