Майкъл Рейни младши - Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност

Майкъл Рейни младши е 21-годишен ямайско-американски актьор и знаменитост в социалните медии от Луисвил, Кентъки, Съединени щати. Той е най-известен с превъплъщението си в ролята на Тарик Сейнт Патрик във филма от 2014 г. „Власт“ (американска криминална драма).

Бързи факти

Истинско пълно рождено име Майкъл Рейни младши
Професия(и) Актьор, модел, личност в социалните медии и артист.
Популярни за играейки ролята на Тарик Сейнт Патрик в „Power“ (американска криминална драма) от 2014 г.
Дата на раждане 22 септември 2000 г
Възраст (към 2020 г.) 21 годишен.
Място на раждане Луисвил, Кентъки, Съединени американски щати.
Националност Американски.
Етническа принадлежност ямайски.
Зодия Зодия Дева.
Пол Мъжки.
Сексуалност Направо.
родители баща – Името не е споменато.
Майка – Шона Смол.
брат или сестра Не е намерено.
Алма матер Не е споменато.
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми – 65 кг
В лири – 144 паунда
Цвят на косата черен
Дължина на косата Къс
Цвят на очите Тъмно кафяво
Статус жив.
Семейно положение Неомъжена.
Съпруг Нито един.
деца Все още не.
Татуировки не
образование Завършвам.
Нетна стойност (към 2022 г.) милиона – милиона щатски долара

Възраст и ранен живот на Майкъл Рейни младши

Майкъл Рейни младши е роден в Луисвил, Кентъки, САЩ през 2000 г. На 22 септември той празнува рожден ден. Неговият соларен знак е Дева, според тази информация. Майкъл Рейни младши ще бъде на 21 години през 2021 г. Тази знаменитост се премества в Стейтън Айлънд, Ню Йорк, САЩ, след раждането си, където Рейни израства. Що се отнася до неговото образование, този актьор учи у дома с подкрепата на майка си. Той винаги се интересуваше от баскетбол като дете и се стремеше да бъде професионален играч. Той среща търсач на таланти, когато е на 9 години, докато се скита из улиците на Ню Йорк с майка си. Така той намира първата си работа.

Височина и тегло на Майкъл Рейни младши

Майкъл Рейни младши е висок 5 фута 7 инча . Тежи приблизително 65 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Майкъл Рейни младши

Нетната стойност на Майкъл Рейни младши

Колко е нетната стойност на Майкъл Рейни младши? В Холивуд работи като актьор. Майкъл има единадесет актьорски заслуги, според неговия уебсайт IMDb. Той таксуваше 000 USD за всеки епизод, когато за първи път започна да работи по телевизионното шоу Power. По-късно, през 2018 г., той започна да получава 000 за всеки епизод, което бързо ескалира до 000 на епизод след няколко месеца. Към 2021 г. Майкъл Рейни-младши е натрупал нетна стойност от милиона до милиона щатски долара.

кариера

Тази личност получава първото си назначение на 9-годишна възраст, след като е намерена от агенция за таланти. Дебютира на екрана в телевизионна реклама. След това Майкъл се появи във видеото към песента на Тициано Феро Il Regalo Più Grande през 2009 г.

През 2010 г. този актьор изигра Чарли в италианския филм Un Altro Mundo. По това време той беше само на единадесет години и живееше в Италия за тази задача. Той стана известен в резултат на своите умения и дори беше похвален за владеенето на италиански. Майкъл Рейни беше избран за главния герой Уди в американския криминален драматичен филм „LUV“ през 2012 г. От 2013 г. до 2015 г. той играеше Майкъл Бърсет в телевизионното шоу Orange Is the New Black. Освен това той играе Тарик Сейнт Патрик в телевизионния сериал Power. Други проекти включват 211, Amateur, Barbershop: The Next Cut и др. Последният проект на Майкъл беше Power Book II: Ghost (телевизионен сериал), в който той играе Тарик Сейнт Патрик.

Приятелка на Майкъл Рейни младши и срещи

С кого се среща Майкъл Рейни младши? Заради отличния му външен вид много женски го преследват само за да го зърнат. Много от неговите последователи също са любопитни за романтичния му живот. Въпреки факта, че той е известна холивудска знаменитост, успях да запазя личния му живот в тайна.

Популярни Публикации