Коя е Аяна Ривера? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Аяна Ривера Сааведра е добре позната в целия свят като дъщеря на носителката на награда Грами певица и автор на песни Гуадалупе Ривера Сааведра. Лупило Ривера, бащата на Аяна, е добре позната фигура в музикалната индустрия. Въпреки знаменитостта на баща си, Аяна е намерила ниша за себе си като звезда в социалните медии. Ривера е американски гражданин от бял етнически произход. Поради липсата на точна информация около рождената дата на Аяна, нейният рожден знак също е несигурен. Биографията на Ривера може да бъде намерена на различни уебсайтове, включително Wikipedia, IMDB и Linkedin.

Бързи факти

Пълно име Аяна Ривера
Професия Звездно дете и личност в социалните медии
Популярни за Като дъщеря на Лупило Ривера
Родно място Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута и 5 инча
Цвят на очите кафяво
Тегло 55 кг
Приблизителна нетна стойност 1,3 милиона долара
баща Гуадалупе Ривера Сааведра (Лупило Ривера)
Майка Мария Горола
Братя и сестри Абигейл, Арена, Анджелика, Каризма и Л'Рей

Аяна Ривера Уикипедия

Точната рождена дата на Ривера не е известна, но изглежда, че тя е родена в Съединените щати около средата на 20-те си години. Ривера е американски гражданин от бял етнически произход. По отношение на образованието си Аяна трябва да е посещавала престижен колеж. Въпреки това информация за колежа, училището на Аяна и избраната от нея тема на обучение.

Ривера е висок приблизително 5 фута и 5 инча (165 см) и тежи приблизително 55 килограма (121 фунта). Аяна има кафяви очи и черна коса и стройно тяло.семейство

По отношение на семейния произход на Аяна, тя е родена в проспериращо семейство. Лупило Ривера (баща) и Мария Горола (майка) я родиха (майка). Както вече казахме, баща й е известен музикант и текстописец; обаче няма достъп до информация относно майката на Ривера. Родителите на Аяна се разведоха преди много години.

Ривера не е единственото дете на нейния родител; тя има трима биологични братя и сестри и две полубратя и сестри от предишния брак на баща си. Майели е името на нейната мащеха. Арена, Абигейл, Анджелика, Каризма и Л’Рей са нейни братя и сестри.

Освен това има постоянен конфликт между Ривера и нейния братовчед Чикис Ривера. Освен това тя обвини членове на семейството си, че създават фалшиви акаунти в социалните медии на името на баща си. Връзката на Ривера с нейните братовчеди е изпълнена с драма.

  Аяна Ривера

Аяна Ривера

Аяна Ривера Гадже, Запознанства

Тъй като няма съобщения или спекулации, че Аяна се среща с някого, тя може да е доволна от необвързаното си състояние в момента. Личният живот на Ривера също е бил обект на дискусия в миналото. Аяна е запазила колкото се може повече поверителност в личния си живот. Ривера е пряма жена.

Нетната стойност на Аяна Ривера

Въпреки знаменитостта на баща си, Аяна може сама да си спечели широка известност. Ривера има значителни последователи в Instagram. В резултат на това няма съмнение, че Аяна е натрупала значително състояние за себе си. Към октомври 2022 г. Нетната стойност на Ривера се оценява на 1,3 милиона долара от различни източници. Аяна печели по-голямата част от парите си чрез кариерата си в социалните медии, компании и сътрудничество, наред с други неща.

От друга страна, успешната музикална кариера на бащата на Аяна му е позволила да живее луксозен начин на живот. Нетното състояние на баща й е приблизително 12,5 милиона долара към днешна дата.

Любопитни факти

  • Лупило Ривера и Мария Горола бяха нейни родители.
  • Ривера е висок приблизително 5 фута и 5 инча (165 см).
  • Тя тежи приблизително 55 килограма (121 фунта).
  • Нетната стойност на Ривера се оценява на 1,3 милиона долара от различни източници.
  • Тя е натрупала приблизително 101 хиляди последователи в профила си в Instagram @ayanariveraofficial.

Популярни Публикации