Адам Ф. Голдбърг- Нетна стойност, възраст, биография, съпруга, деца, височина, кариера

Адам Ф. Голдбърг е известен телевизионен и филмов продуцент и писател от Съединените щати. Той стана известен като създател и водещ на телевизионните предавания Breaking In, Imaginary Mary, Schoold и The Goldbergs, последният от които е биографичен филм, базиран на собственото му възпитание. Разгледайте Уикипедия на Адам Ф. Голдбърг, биография, възраст, височина, тегло, съпруга, деца, нетно състояние, кариера и много други факти за него

Бързи факти

Истинско име Адам Фредерик Голдбърг
Псевдоним Адам Ф. Голдбърг
Известен като Филмов продуцент, телевизия
продуцент, писател
Възраст 46-годишен
рожден ден 2 април 1976 г
Родно място Филаделфия, Пенсилвания,
НАС.
Знак за раждане Овен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 6 фута 2 инча (1,80 м)
Тегло прибл. 75 кг (165 паунда)
Измервания на тялото ЧЕ
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 8 (САЩ)
деца две
Съпруга/съпруга Сара Голдбърг
Нетна стойност прибл. милиона (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Адам Ф. Голдбърг

Кой е Адам Ф. Голдбърг? з е роден на 2 април 1976 г. в еврейско семейство във Филаделфия, Пенсилвания, и израства в съседния Дженкинтаун. Той е сега 46 години . Бевърли Голдбърг е името на майка му, а покойният Мъри Голдбърг е името на баща му. Той също има братя и сестри. Той е най-малкият от тримата синове, а другите двама са братята Бари и Ерик. Що се отнася до образованието, той завършва училището William Penn Charter School през 1994 г. и университета в Ню Йорк през 1998 г., където има две специалности по кино и театрално писане.

  Епохата на Адам Ф. Голдберг

Епохата на Адам Ф. ГолдбергВисочина и тегло на Адам Ф. Голдбърг

Колко висок е Адам Ф. Голдбърг? Той е висок 6 фута 2 инча или 1,80 метра или 180 сантиметра. Той тежи около 75 кг (165 фунта). Освен това той има кафява коса и тъмнокафяви очи. Освен това е фитнес фанатик. Той носи обувка номер 8 в Съединените щати.

  Адам Ф. Голдбърг

Адам Ф. Голдбърг Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Адам Ф. Голдбърг? Адам Ф. Голдбърг нетната стойност се смята за 10 милиона долара към октомври 2022 г. Happy Madison, продуцентската фирма на Адам Сандлър, си сътрудничи с Голдбърг. Първият комедиен концерт на Голдбърг беше за ситкома Still Standing през 2003 г.

  Адам Ф. Голдбърг Нетуърт

Адам Ф. Голдбърг Нетуърт

Професионален живот и кариера

До 1995 г. Адам Ф. Голдбърг е написал над 50 пиеси, които са продуцирани в цялата страна, включително в Sundance Playwrights Lab. През 1997 г. е номиниран за наградата на Американската асоциация на театралните критици. Неговата драма The Purple Heart беше представена в Annenberg Theatre от Institute for Arts and Education и бе отличена с първо място в The Very Special Arts Playwriting Award.

Съпруга и брак на Адам Ф. Голдбърг

Коя е съпругата на Адам Ф. Голдбърг? Той беше женен за канадската актриса Сара Голдбърг. Най-известната й роля е тази на Сали Рийд в тъмния комедиен сериал на HBO Barry. Освен това двойката е благословена с две деца. Освен това миналата му история на запознанства е неизвестна.

Факти

  • Адам Ф. Голдбър също създадоха спиноф сериала на The Goldbergs Schooled за ABC.
  • На 15-годишна възраст създава първата си пиеса „Д-р Пикап“ и печели фестивала за млади драматурзи във Филаделфия.
  • Той не е много активен в социалните медии.
  • Той е голям фен на животните.
  • Той е наистина близък със съпругата си.

Също така, знайте за Селена Куинтанила Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност

Популярни Публикации