Bo Siemian- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Бо Сиемян е съпруга на знаменитост и спортист от Съединените щати. Бо Сиемиан е най-известна като съпругата на куотърбека на американския футбол Тревър Джон Сиемиан.

Бързи факти

Пълно име: Бо Сиемян
Пол: Женски пол
Професия: Спортист
Семейно положение: женен
Съпруг Тревър Сиймиан
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Националност американски
образование Северозападен университет
баща Джери Подкопач
Майка Марси
деца едно: син
Нетна стойност N/A

Биография на Bo Siemian

Бо Сиемян израснал в спортно семейство. Баща й Джери Подкопач е бивш тенисист, а майка й Марси е състезателка по плажен волейбол. Въпреки това, подробностите за нейната рождена дата и местоположение не са известни.

Образование Бо Сиемян

Бо беше футболист в гимназията и колежа. Тя посещава Северозападния университет и е била студент-атлет там. Два пъти е избирана за играч на всички конференции.Освен това, според Showbiz Cheatsheet, тази спортистка се състезава в национални състезания, където нейният отбор завърши трети. Тя всъщност завърши бакалавърската си степен по наука за обучение и организационна промяна.

Bo Siemian Височина, Тегло

Бо не е разкрила измерванията на тялото си. Въпреки добрия си ръст и тегло, тя не е оповестявала публично мерките си. Тази дама държи на тялото си и се грижи много за него. Този спортист, от друга страна, има лешникови очи и руса коса.

 Бо Сиемян

Bo Siemian със семейството си (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до професията, Бо сама по себе си е спортистка. Въпреки това има малко информация за настоящата й работа и кариера. Тревър Сиймиан, нейният съпруг, е куотърбек по американски футбол за Чикаго Беърс (NFL) от Националната футболна лига. Този изключителен футболист посещава Северозападния университет.

По-късно Тревър беше избран в седмия кръг на проекта за НФЛ през 2015 г. от Денвър Бронкос. Този невероятен футболист беше член на отбора на Denver Broncos през 2015 г., който спечели Super Bowl 50. Той също така е играл за Minnesota Vikings, New York Jets, Tennessee Titans и New Orleans Saints.

Сиемиан беше продаден на Минесота Викингс на 19 март 2018 г. в замяна на избор в петия кръг на драфта през 2019 г. През 2019 г. той подписа едногодишен договор за 2 милиона долара с Ню Йорк Джетс. Този играч беше подписан от Tennessee Titans през 2020 г. На 20 ноември 2020 г. New Orleans Saints го повишиха от тренировъчния отбор на Titans в своя активен списък.

Bo Siemian Нетна стойност

Настоящата й работа не се споменава в подробности. В резултат на това нетната стойност и другите приходи на тази дама са неизвестни. Нейният съпруг, Тревър Сиймиан, е известен играч на американски футбол с нетна стойност от около 4 милиона долара.

Bo Siemian съпруг, брак

Тревър предложи брак на Бо Сиемиан през 2018 г., докато се возеше на ски гондола в Колорадо. По-късно същата година двойката се жени. Бо и Тревър очакват първото си дете през декември 2020 г. За съжаление името на сина им не е известно. Те живеят щастливо заедно със сина си като семейна двойка. Тази двойка също има домашно куче на име Франк.

Популярни Публикации