Джес Кимура – ​​Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Джес Кимура е канадски професионален скейтбордист. Тя също обича да кара сноуборд. Освен че е спортист, тя е и много отличен режисьор, който е бил обект на няколко филма и е играл роли в късометражни филми, описващи живота на скейтбордист или сноубордист.

Бързи факти

Пълно истинско име Джес Кимура
Псевдоним Джес
Възраст (към 2022 г.) 37 години
Професия Скейтбордист, режисьор
рожден ден 1 януари 1985 г
Място на раждане Върнън, Британска Колумбия, Канада
Националност канадски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
гадже Марк Диксън
Нетна стойност - милиона
Височина (прибл.) 5 фута 5 инча
Тегло (прибл.) 52 кг

Възраст и ранен живот на Джес Кимура

Джес Кимура е родена на 1 януари 1985 г , на родителите си. Тя е на 37 години към 2022 г. Родена е в къщата на родителите си във Върнън, Британска Колумбия, Канада. Освен това тя завършва средното си образование в гимназията Върнън. Харесва й да се състезава като спортист. Родителите на Джес Кимура са неизвестни, тъй като тя пази личната си информация в тайна. Тя има смесено етническо наследство. Нейните предци са наполовина японци и наполовина белгийци. Тя е канадска гражданка.

Височина и тегло на Джес Кимура

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джес Кимура е висока 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи. Джес Кимура

Джес Кимура

Нетна стойност на Джес Кимура

Колко е нетната стойност на Джес Кимура? Джес Кимура нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия на режисьор очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Джес Кимура е много талантлив спортист. Тя избира да се занимава със сноуборд кариера, когато е на 14 години. След това тя се научи да бъде границата номер едно. Освен това тя е участвала в няколко катастрофи и е имала множество леки и сериозни наранявания, но никога не е позволявала на нещастието си да провали кариерата й. Джес Кимура е много виден сноубордист. Тя се превърна във видна фигура в общността на сноуборда, оказвайки влияние върху всички - от млади хора до дами. Освен с работата си, тя е добре позната в общността на кинотворците и е била обект на няколко документални и късометражни филма, описващи живота на сноубордиста. Последното й начинание, Learning to Drown, плени сърцата на много хора, които са проследили живота й преди и след нейния триумф.

Джес Кимура Гадже и срещи

С кого се среща Джес Кимура? Джес Кимура беше сгодена. Тя беше сгодена за Марк Диксън. Марк обаче почина внезапно през 2014 г., оставяйки я зашеметена. Животът на Джес претърпя катастрофален обрат в професията й в резултат на трагедията.

Популярни Публикации