Коя е Лулу Попълуел? Всичко, което трябва да знаете за нея

Лулу Попълуел е английска стендъп комик, актриса и писателка, най-известна като звездата от Lovechild. Тя е добре известна и с това, че е сестра на английската актриса Анна Попълуел.

Бързи факти

Пълно име Лулу Попълуел
Първо име Лулу
Фамилия Попълуел
Професия Сестра на знаменитост
Националност Вритиш
Град на раждане Лондон
Държава на раждане Великобритания
Бащино име Андрю Попълуел
Баща професия съдия
Име на майката Дебра Хилс
Професия майка Дерматолог
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Семейно положение Неженен
Братя и сестри Ана Попълуел и Фреди Попълуел
Дата на раждане 15 януари 1991 г

Анна Попълуел започва да играе на шестгодишна възраст

Учила е английски език в Оксфордския университет и литература в Magdalen College. Анна започва да играе на шестгодишна възраст и посещава клас по актьорско майсторство в драматичното училище Allsorts. Тя прави професионалния си дебют в телевизионната продукция Frenchman’s Creek.

  Лулу Попълуел

Лулу ПопълуелЕдна година по-късно тя прави своя филмов дебют в „Mansfield Park'. Тя прави своя филмов дебют като главна роля в „Хрониките на Нарния: Лъвът, вещицата и дрешникът' и неговото продължение, „Хрониките на Нарния: Принц Каспиан.

Преди да се омъжи, тя имаше две афери

Лулу все още не се е омъжила. Няма слухове, че тя е в романтична връзка. Сестра й Анна се омъжи за Сам Кеърд на 14 май 2016 г. в Лондон. Те бяха планирали сватбите си по много интимен начин, като присъстваха само близки членове на семейството.

Няма подробности за сватбата им, освен факта, че музикалната група Motown Supreme присъства на церемонията и свири на приема им. Преди брака си със Сам тя имаше две афери. От 2003 до 2005 г. тя имаше връзка с Роло Уикс.

Той е бивш британски актьор, който си сътрудничи с нея във филма „Малкият вампир'. По-късно тя беше видяна с Уилям Моузли, актьор, който се появява във филми като „Хрониките на Нарния' и „Кралските особи'. Тя излизаше за две години, преди да се раздели с него през 2007 г.

Съпругът е актьор и режисьор

Анна и съпругът й работят в една и съща индустрия. Той е и актьор, и режисьор. Той е най-известен с ролите си в Comedy Lab, Shades of Mourning и Farmland. Освен с актьорството, той е известен с режисьорската си работа.

Той беше директор на персонала на Острова на съкровищата на Националния театър. Той е допринесъл за няколко сценични режисури и е работил като асистент-режисьор за Кралската Шекспирова компания на Арден от Фавършам и Вещицата от Едмънтън.

Баща му също е режисьор и той е съсценарист на коледния мюзикъл Little Miss Scrooge, чиято премиера беше през декември 2013 г.

Животът е блажен, а на хоризонта няма и следа от развод

Няма много информация за брака на родителите й. Сестра й, от друга страна, живее блажен живот с партньора си без признаци на развод.

Известни родители на Лулу

Лулу произхожда от знатно семейство, тъй като баща й, Андрю Попълуел, е съдия от Апелативния съд. Майка й, Дебра Ломас, е дерматолог, завършила Newnham College в университета в Кеймбридж. Дядо й по бащина линия също е бил съдия, а чичо й Найджъл Попълуел е бивш играч на крикет.

Двама братя и сестри са благословия

Тя има късмета да има двама братя и сестри, които като нея работят в развлекателната индустрия. Освен сестра си Анна, тя има брат на име Фреди Попълуел, който е актьор, който играе Майкъл Дарлинг във филма „Питър Пан“.

Нетна стойност

Лулу и сестра й имат обща нетна стойност от 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Възраст

  • Тя е родена на 15 януари 1991 г., което я прави на 29 години.

Популярни Публикации