Семейство Булит - биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Bullitts е известен британски певец-композитор, музикален продуцент и режисьор, най-известен с работата си по студийния албум „They Die By Dawn & Other Short Stories…“ Освен това той е по-малкият брат на музикант, носител на Грами Тюлен.

Бързи факти

Пълно истинско име Семейство Булит
Псевдоним Булитс
Възраст (към 2021 г.) 42 години
Професия певец-композитор, музикален продуцент
Дата на раждане 27 юли 1979 г
Място на раждане Лондон, Англия
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
приятелка N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Височина (прибл.) 6 фута 2 инча
Тегло (прибл.) 60 кг

Възрастта и ранния живот на Булит

Семейство Булит е роден в Лондон, Англия, на 27 юли 1979 г . Рожденото му име е Джеймс Самуел. Тюленът е брат на Джеймс, а Таня Самуел е негова сестра. Той все още не е разкрил имената на баща си и майка си. Той е роден във Великобритания и има изцяло английско потекло. Джеймс не е разкрил нищо за образованието си.

Височина и тегло на Bullitts

Семейство Булит е високо 6 фута 2 инча и има черни очи и черна коса. Допълнителни подробности като неговото тегло, размер на обувката, размер на дрехите и т.н. обаче не са налични. Семейство Булит

Нетната стойност на Bullitts

Колко струва нетната стойност на The Bullitts? Към октомври 2022 г. неговото нетно състояние се оценява на приблизително 1 милион долара и той е спечелил това количество пари чрез професионалната си кариера. Освен това той печели около 35 000 долара годишно от кариерата си за писане на песни.

кариера

Когато е на осем години, Bullitts започва своята филмова кариера. Той издаде дебютния си сингъл „When It Rains“ през 2000 г. и продължи да издава няколко албума, включително „The Prequel“, „The Billitts Theme“, „Straight No Chaser“, „Time“, „Pirate Jet“, и много други. Булитс работи по филма „Великият Гетсби“ с Баз Лурман и Джей Зи през 2013 г., а по-късно и като изпълнителен музикален консултант на филма. Освен това в началото на 2013 г. той написа, записа и режисира късометражния филм „They Die By Dawn“, в който участваха Майкъл К. Уилямс, Исая Уошингтън, Росарио Доусън и други. На 9 юли 2013 г. той издава дебютния си албум като The Bullitts, озаглавен „They Die By Dawn & Other Short Stories…“ Към днешна дата The Bullitts не изглежда да са признати или номинирани за работата си.

 Семейство Булит

Приятелката на Булит и запознанства

С кого се среща Bullitts? Семейство Булит вероятно е необвързано в момента. Няма информация за семейното му положение и дали се среща с жени. Освен това не е виждан с други жени. Той предпочита да пази личния си живот в тайна.

Популярни Публикации