Зоуи Лаверн е обвинена в тормоз от бившия си приятел Коди Орлав

На 28 август 2022 г. Коди Орлав обвини бившата си приятелка Зоуи Лаверн в тормоз. Оригиналният TikTokroom впоследствие препостави яростта на Orlove в Instagram, предавана на живо по въпроса. В записа TikToker твърди, че LaVerne е дал своя адрес и телефонна информация. Той твърди, че Ема Троун, фенка на LaVerne, е тормозила него и семейството му в продължение на месеци. Няколко часа след като видеото беше публикувано онлайн, Орлав разказа подробно за злоупотребата в областта за коментари.

Той каза, че Торн не само е изпратил полиция в неговата резиденция, но и в резиденцията на приятелката му Тес Краузер. Той заяви, че това се случва от месеци и няма намерение да става публично достояние, докато майка му не го информира, че момиче на име Индиана им е изпращало имейли с много груб език цял ден.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The original Tiktokroom (@tiktokroomtm)Гражданите подозират Коди Орлав в лъжа относно тормоз

За съжаление на Орлов, сравнително малко коментатори изглежда подкрепят позицията му. Вместо това те обвиниха TikToker, че лъже и използва името на бившата си приятелка за влияние. Имам чувството, че не му вярвам. Когато споменава Зоуи, това е единственият път, когато той е уместен. Потребител каза: Тя няма време за това, тъй като има съпруг и дете.

Когато има нужда от уместност, той наема Зоуи. Тя има дете и съпруг, така че продължавай напред. И тя не те ли обвини в тормоз? каза друг потребител. Трети човек оспори твърденията му, като каза: Откъде Зоуи знае адреса ви и защо телефонният ви номер е същият от самото начало?

 Зоуи Лаверн

Спорната история на Коди Орлав и Зоуи Лаверн

Няколко души обаче вярваха, че Орлов говори истината и повдигнаха историята между Орлов и Лаверн. Бившата двойка излизаше от 2017 до 2020 г., въпреки че връзката им беше белязана от конфликт. Те използваха приятелството си с комбинирани канали в YouTube, концерти и промоция на стоки. Освен това те издадоха сингъл. Те обявиха приятелската си раздяла през юни 2020 г., но зад кулисите това беше различна история.

LaVerne каза на поддръжниците си насаме, че Orlove се е отнасял зле с нея, но когато историята стана публична, тя се отрече и се извини за фалшивите си изявления. Дни след извинението на LaVerne обаче се появи аудиозапис, който звучеше така, сякаш Орлав задържа физически LaVerne против волята й, докато тя му крещеше да го пусне.

 Зоуи Лаверн

LaVerne по-късно заяви на живо в Instagram, че е била малтретирана. Орлав се извини, че е наранил бившата си приятелка, но каза, че не е имал намерение да я насилва или тормози. Вместо това той разсъждаваше, че те са били в отровна връзка като юноши и понякога са отивали твърде далеч.

Популярни Публикации