Neela Wickramasinghe– Нетна стойност, Биография, Смърт, Съпруг, Брак

Вишарада Нила Викрамасингхе беше певец и музикант от Шри Ланка, който пееше предимно на синхалски. научете повече за нейната възраст, биография, нетна стойност, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно истинско име Вишарада Нила Викрамасингхе
Псевдоним Нила Викрамасингхе
Възраст (към 2022 г.) 71-годишен (по време на смъртта)
Професия певец, музикант
Рождена дата 30 март 1950 г
Място на раждане Wattala, Цейлон, Шри Ланка
Националност Шри Ланка
Етническа принадлежност Смесени
Религия индуизъм
Съпруг N/A
Нетна стойност 1-5 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 5 инча
Тегло (прибл.) 52 кг

Възраст и ранен живот на Neela Wickramasinghe

Neela Wickramasinghe е родена във Wattala, Цейлон, на 30 март 1950 г. Wickramasinghe е роден във Wattala в семейството на дон Франсис Wickramasinghe и Withanaratchige Done Yasawathie Gunasekera. На шест месеца тя се разболя от детски паралич. Kirimatiyagara Vidyalaya беше първото училище, което посещаваше. Тя е приета в правителственото частно училище Kesbewa през 1954 г., когато първоначално се потапя в музиката. След това посещава Mampe Sri Sobhita Maha Vidyalaya и Piliyandala Central College.

Височина и тегло на Neela Wickramasinghe

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Neela Wickramasinghe е висока 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Нила Викрамасингхе

Нила Викрамасингхе

Neela Wickramasinghe Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Neela Wickramasinghe? От октомври 2022 г. Нила Викрамасингхе нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия на певица очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Викрамасингхе учи музика при Винсент Сомапала и Ананда Джаясингхе. През 1959 г. тя изпя дебютната си песен за програмата „Amateur Voice“ на Радио Цейлон. Neela Wickramasinghe получава възможността да запише дебютната си песен с Radio Ceylon през 1967 г. Тя е избрана за изпълнител с клас A през 1973 г. въз основа на песните, изпяти от изследователския отдел на SLBC. Тя получава степен Sangeeth Visharada през 1974 г. след изучаване на северноиндийска класическа музика. Wickramasinghe има поредица от успешни сингли, включително дуети с T. M. Jayaratne. След това Wickramasinghe решава да стане музикален инструктор. Тя избра да се пенсионира по-рано през 1998 г. след 23 години преподаване в няколко училища, включително осемгодишен период във Visakha Vidyalaya в Коломбо. Wickramasinghe беше диагностициран с тежък рак на корема и оцеля.

Wickramasinghe създаде The Mother, благотворителна организация, през 2002 г. с цел да се грижи за деца, възрастни хора и художници, които са поели ангажимент за цял живот в района. Тя беше президент на организацията. През 1989 г. Wickramasinghe участва в проекта на УНИЦЕФ за спасяване на деца чрез елиминиране на полиомиелита в нейната нация. Тя изпя песен, написана специално за тази промоция, която беше широко излъчена по радиото и телевизията. Чрез тази кампания нейните действия значително подпомогнаха изкореняването на полиомиелита и до 2000 г. не беше документиран нито един случай на полиомиелит.

Смъртта на Нила Викрамасингхе

Neela Wickramasinghe е 71-годишна художничка от Шри Ланка. Тя почина в италианския град Милано. Нейната обосновка за смъртта й, от друга страна, все още е мътна. Тя почина в резултат на състоянието си, според няколко истории. Авторитетната информация е скрита от сенките.

Neela Wickramasinghe Съпруг и брак

Кой е съпругът на Neela Wickramasinghe? Нила Викрамасингхе беше омъжена, но името на половинката й беше скрито зад завесите. Докато беше жива, певицата никога не е говорила публично за любовния си живот. Профилите й в социалните мрежи не разкриват никакви подробности относно любовния й живот.

Популярни Публикации