Алън Стоун - Състезателите на Американския песенен конкурс

Алън Стоун , популярен певец и автор на песни, е планиран да представлява Вашингтон в четвъртото издание на конкурса за американска песен с песента си A Little Bit of Both. На 11 април 2022 г. NBC ще излъчи епизода по телевизията. Американският песенен конкурс, ръководен от Кели Кларксън и Снуп Дог, е продуциран от същите хора, които ви донесоха дългогодишния конкурс за песен на Евровизия и The Voice.

Алън Стоун от Американския песенен конкурс

Алън Стоун е роден през 1987 г. в Чеуела, Вашингтон, малко градче близо до Спокейн, и израства, слушайки госпъл и християнска музика. Бащата на Стоун беше местен църковен служител, а майка му беше акушер. Стоун започва да тренира китара на 11-годишна възраст и започва сам да записва демо касети за своите връстници. Той дори композира първото си музикално произведение.

 Алън СтоунСтоун започва да ръководи тийнейджърски групи за поклонение на 14-годишна възраст и никога не е поглеждал назад. В юношеството си той започва да се интересува от класическата соул музика и започва да колекционира певци/композитори от златната ера и ретро R&B. Стоун се премества в Сиатъл, след като завършва гимназия на 18-годишна възраст, където започва кариерата си на композитор и изпълнител. Започва с няколко концерта на Западния бряг и бързо се разраства до хиляди почитатели. Впоследствие той започва да прави концерти на живо, правейки до 200 концерта годишно.

Петте му дългосвирещи албума съдържат смесица от земен фолк-рок, остър соул-поп и ретро R&B. Алън и групата му са свирили като откриватели на Stevie Wonder, Hall and Oates, O.A.R., Al Green, Dave Matthews Band, The Roots и много други изпълнители. Те са удивили публиката на шест континента и във всеки щат на Съединените щати с изпълненията си на живо с цяла група. Те също са участвали в известни телевизионни програми като The Tonight Show, Conan и The Late Show with David Letterman, за да споменем само няколко.

Според Linkedin, певецът и текстописец е самопровъзгласил се хипи със соул, а неговите вокали и мелодичен стил показват ясното влияние на класическия соул и R&B от 60-те и 70-те години, докато текстовете му разкриват идеализъм и страст, които напомнят вдъхновен от фолклора певец/автор на песни от същата епоха. В момента певецът живее в Спокейн, Вашингтон, с годеницата си и двете им деца кучета, Рики Лейк и Чънк. Стоун има удоволствието да представи своя щат в следващото издание на Американския песенен конкурс, което ще се излъчи в понеделник.

 Алън Стоун

Всичко за шоуто

Встъпителният епизод на конкурса за американска песен се излъчи на 21 март 2022 г. Концертът включва професионални музиканти от всеки щат и територия на Съединените щати. Участниците се състезават за титлата „Най-добра оригинална песен“, като изпълняват свои оригинални мелодии.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алън Стоун (@allenstone)

Популярни Публикации