Harmoni Everett- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, брак, нетна стойност

Хармъни Еверет е канадска актриса и продуцент. Harmoni Everett е най-известна с ролите си в Breaking News, The Outer Limits и Welcome to Paradox.

Бързи факти

Пълно име: Хармъни Еверет
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Канада
Височина: N/A
Семейно положение: развод
Развод Кер Смит
Нетна стойност 112 милиона долара.
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Родно място Обратен
Националност канадски
Религия християнството

Биография на Хармони Еверет

Хармъни Еверет е много лична относно членовете на семейството си. В резултат на това няма налична информация за членовете на нейното семейство. Тя е отгледана в християнски дом. Освен това тя е канадска гражданка. Гимназиалното си образование завършва в родния си град. За съжаление няма налична информация за нейното образование.

Височина, тегло на Harmoni Everett

Хармъни Еверет е висок 5 фута 5 инча и тежи приблизително 54 кг. Има кестенява коса и черни очи. Хармъни Еверет

Harmoni Everett с нейния приятел (Източник: Pinterest)

кариера

Хармъни Еверет започва кариерата си като гост-звезда в предавания като „The Outer Limits“ (1995), „The Breaking News“ (2002) и „Welcome to Paradox“ (1998). Тя също се появява в блокбъстър филма на Universal „Josie and the Pussycats“ (2001). Освен това тя се премества в Лос Анджелис през 2003 г. Хармони наскоро участва в първия си пълнометражен филм „Истината за теб“ (2014 г.). Работила е и като асоцииран продуцент на „Battle Scars“ (2015).

Хармони също обича да снима своите късометражни филми и скечове. Един от тях е представен и на уебсайта Funny or Die. Хармони се занимава активно и с благотворителност. Тя храни бездомните и ветераните в болницата за ветерани при специални поводи.

Нетната стойност на Harmoni Everett

Хармони работи в развлекателната индустрия от 15 години. Нетната й стойност се оценява на 112 милиона долара.

Harmoni Everett Съпруг, брак

Хармъни Еверет се срещна с Кер Смит във Ванкувър през 2000 г. Двойката се влюби. В резултат на това през 2003 г. те се женят в Палм Спрингс. Бракът обаче не продължи дълго. През 2009 г. двойката се разведе. Оттогава Хармони остава сама и без деца.

Популярни Публикации