Кой е Ерик Бароун? Wiki, биография, възраст, нетно състояние, кариера, приятелка

Ерик Бароне е художник, композитор, дизайнер на видеоигри и музикант от Съединените щати. Stardew Valley е създаден от Eric Barone, който е добре известен.

Бързи факти

Пълно име: Ерик Бароне
Възраст: 34 години
рожден ден: 4 ноември 1960 г
Родно място: Ойонакс, Франция
националност: Франция
Пол: Мъжки
Хороскоп: Скорпион
приятелка: Амбър Хагеман
Нетна стойност: 35 милиона долара към октомври 2022 г
Височина: 1,64м
Професия: Спортист
брат/сестра: N/A

Биография на Ерик Бароун

Ерик Бароне е роден на 3 декември 1987 г. В момента е на 34 години и е зодия Стрелец. Той е роден в Съединените американски щати, в град Лос Анджелис. Той обаче се премества в Сиатъл в ранна възраст и продължава да живее там днес. За съжаление не се съобщава информация за родителите му.

Този човек е израснал със страст към видеоигрите и компютрите. Любимият сериал на Ерик като дете беше сериалът Harvest Moon. Той също така посещава Университета на Вашингтон Такома, където получава бакалавърска степен по компютърни науки през 2011 г.Измерване на тялото на Ерик Бароун

Този индивид стои на височина от 1,75 метра или 5 фута и 7 инча. По същия начин той тежи 65 килограма. Ерик има мускулесто телосложение. Освен това очите му са кафяви, докато косата му е черна. Независимо от това, няма други измервания на тялото за Ерик.

 Ерик Бароне

Кариера на Ерик Бароун

Ерик започна да работи по Stardew Valley през 2012 г. и тя стартира през 2016 г. Този човек беше похвален за това, че продуцира играта изцяло сам, включително дизайн на герои, анимация, писане на диалози и композиция на саундтрак.

На The Game Awards 2016 Ерик беше номиниран за най-добра независима игра. Освен това той е подкрепен в Stardew Valley от друг дизайнер от 2019 г. насам. Той каза през 2020 г., че работи върху множество нови игри, поне две от които ще се развиват във вселената на Stardew Valley.

По подобен начин той и създателят на настолни игри Коул Мейдерос създадоха кооперативна настолна игра Stardew Valley през февруари 2021 г. В допълнение, този разработчик разкри през октомври 2021 г., че се работи по нова игра, озаглавена Haunted Chocolatier, без определена дата на пускане.

Нетната стойност на Ерик Бароун

на Ерик Бароун професионална кариера като разработчик и дизайнер на видеоигри му плаща добре. Неговата приблизителна нетна стойност, от друга страна, е милиона към октомври 2022 г .

Приятелка на Ерик Бароун, запознанства

Що се отнася до личния му живот, Ерик има връзка с Амбър Хагеман, неговата прекрасна приятелка. Все още обаче няма конкретна информация относно сватбата им. В резултат на това няма да можем ясно да заявим състоянието на връзката му, освен ако той не реши да говори публично. Ерик е в любяща връзка с партньора си и двамата живеят дълго и щастливо.

Популярни Публикации